Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Botka migránsmedvéktõl félti a szegedieket

888.hu

2018.06.10. 21:30

A szegedi polgármester briliáns érzékkel támadja ismét a kerítést. Szerinte a határ védelmét garantáló eszköz csak útját állja az északról Szegedre kóborló mackóknak.

Még visszhangoznak fülünkben Martin Schulz egykor szebb napokat látott német és európai politikus szavai Szegedről és Botkáról.

Szeged egy elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni"

– mondotta 2016-ban Schulz, miután találkozott Botkával.

Úgy látszik, hogy a városvezető nincs ilyen jó véleménnyel a vadon élő medvékről, ugyanis a szegedieket attól félti, hogy találkoznak eggyel. Legyünk őszinték, mi sem szeretnénk medvét látni az állatkerten kívül. Na de azt, hogy ennek is a kerítés az oka, hát ilyen hülyeséget is csak Botka találhat ki. Íme:

Az üzenet tehát az, hogy bontsuk le a kerítést, hogy a medvék át tudjanak haladni!

Botka lebontaná

Nem ez az első alkalom, hogy Botka lebontaná. A 2017 májusában még miniszterelnök-jelöltnek látszó politikus úgy fogalmazott, hogy kormányra kerülése esetén lebontja a kerítést, amint az EU-s határvédelem helyreáll és lecsillapodnak a kedélyek a Közel-Keleten.

Ez a mondat egyébként sok mindent elmond a szegedi polgármesterről. Nézzük sorjában.

A legfontosabb, hogy azt üzente a baloldalnak, hogy lebontja a kerítést. Ez talán népszerű volt néhány balliberális politikus és a gyurcsányisták szemében – akiket meg Botka utál –, de mint kiderült, a magyar emberek biztonságra vágynak.

Amint az EU-s határvédelem helyreáll. Hol? Görögországba növekvő számba érkeznek újra a migránsok. A "magyar határ" és a "Frontex" pedig olyan kifejezések, amelyeket az utóbbi években nem láttam egy mondaton belül. Ezen felül már egy éve kérjük Brüsszelt, hogy fizesse ki legalább a kerítés árának felét. Pénz és válasz nincs.

Amint lecsillapodnak a kedélyek a Közel-Keleten. A Közel-Keleten nem csillapodnak le a kedélyek. Soha. Ez az utóbbi évszázadban már így volt és nem látszik, hogy mitől változnának meg a viszonyok.

Három tagmondat, három állítás, három hazugság. A Reuters pedig nem kérdez vissza. A szakma krémje ugyebár.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére