Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bölöni kapitány is üzent a kicsinyes gyűlölködőnek

888.hu

2020.04.23. 17:30

„Mi, erdélyiek és székelyek nem felejtünk!”

A BEK- és Szuperkupa-győztes labdarúgó, Bölöni László, aki többek közt a Sporting Lisszabon, az AS Monaco, a PAOK Szaloniki és a Standard Liege edzője is volt, helyrerakta a külhoni magyar testvéreinktől az egészségügyi védőfelszereléseket irigylő pitiáner Szabó Tímeát.

Bölöni úr egy utazásra invitálta Erdélybe, Székelyföldre a párbeszédes ellenzéki képviselőt, ahol szerinte az április 20-i felszólalása után a székelyek tárt karokkal fogadnák.

Asszonyom, lenne egy kérésem: hazafelé menet Marosvásárhelyen a Rákóczi-lépcsőnél álljon meg egy pillanatra. Egyik barátom, már megbeszéltem vele, odaviszi önnek a 60000 maszkot, vagy annak az árát. Ahogyan ön akarja. Mi hálásan köszönjük az adományt, de ha ez Önnek akkora fájdalmat okozott, kedves Szabó Timea, mi odaadjuk önnek. Ne aggódjon értünk. Bár porlunk mint a szikla, az Ön haragjánál nagyobb és több vészt is túléltünk már és megmaradt az erdélyi, pláne a székely.

A teljes írást a Pesti Srácok oldalán olvashatjátok:

Bölöni László üzenete Szabó Tímeának: Mi, erdélyiek és székelyek nem felejtünk!

Odaadjuk önnek a 60 ezer maszkot, vagy annak az árát, mert ha önnek ekkora fájdalmat okoz az adomány, akkor köszönjük, visszaadjuk, kifizetjük – olvasható Bölöni László ünnepelt labdarúgó, 108-szoros, erdélyi származású román válogatott, majd BEK-győztes edző azon levelében, amelyet a PestiSrácok.hu-nak küldött, és amellyel a párbeszédes Szabó Tímeának üzen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére