Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Betyáros alakítással jelentkezett a borsodi Robin Hood

888.hu

2021.09.20. 19:20

Kíváncsi lennék, vajon mennyit gyakorol a parlamenti fellépéseire Jakab Péter. Vajon simán, különösebb erőlködés nélkül – von Haus aus – hozza az ellenzék vasöklét, vagy otthon, a gardróbszekrény nagy tükre előtt gyúr a nagy monológra?

Kétségtelen, van tehetsége hozzá, elvégre a színész- és a bohócszakma nincs igazán távol egymástól. Ha Latinovits Zoltán nem érezte rangon alulinak az operettben Bozzi urat játszani, akkor talán Jakab is megengedheti magának, hogy a parlamentben feltűrt ingujjal a nép egyszerű proliját adja. Még a Piros Arannyal vastagon megkent parizert sem kell hozzáképzelni.

A Jobbik elnöke hétfőn is remekül hozta a lánglelkű borsodi Robin Hoodot, aki folyvást csak elvesz a gazdagoktól, és a kincseket a szegényeknek adja. Gyújtó hangú parlamenti felszólalását a miniszterelnöknek foghegyről, szinte félvállról odavetett, kérdéseknek álcázott vádakkal színezte. Nem csoda, hogy a forradalmi képzelőerővel megáldott ellenzékiek csizmája sarkán szikrát vetettek Gyurcsány Ferenc legjobb magyar tanítványának szavai, és lelki szemeikkel máris a megfelelő teherbírású lámpavasakat kezdték nézegetni. A vérmesebbje talán még Szamuely Tibor vérontást magasztaló győri beszédét is felidézte magában, miközben kiegyenesítette hatlövetű kaszáját.

Jakab parlamenti monológja nagy hatással volt a színpadias gesztusok iránt fogékony házelnökre is, Kövér László az átélt katartikus élmény hatására csak annyit mondott: „Azt a betyárját!”

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij: Oroszországnak vissza kell vonulnia a háború előtti vonalakig a tárgyalások megkezdéséhez

Szakértők szerint ez olyan feltétel, amelybe Moszkva aligha fog belemenni a közeljövőben tekintettel arra, hogy jelenleg Ukrajna keleti régióira összpontosítja erőit.

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Miközben a baloldalon belharcok dúlnak, Orbán újabb gazdaságvédelmi intézkedést jelentett be

Zelenszkijnek pedig nem tetszik, hogy hogy Magyarország elutasítja az olajembargót.

Oroszmentesítés az ukrán könyvtárakban

Franz Kafka, Heinrich Mann és Stefan Zweig talán még ma este átmegy Alekszandr Puskin és Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij mennyei dácsájába és közösen egy palack vodkába fojtják bánatukat. A fenti, német anyanyelvű írók műveit majd’ kilencven éve már máglyára vetették, az orosz óriások munkái csak most kerülnek sorra.

Indianában felülírták a kormányzó vétóját, mégsem lesznek „gendersportolók”

Az Egyesült Államokban Indiana állam törvényhozói kedden megszavazták Eric Holcomb kormányzó vétójogának hatályon kívül helyezését, és olyan törvényt léptetnek életbe, amely megtiltja a magukat nőnek nevező férfi sportolóknak a női sportokban való részvételt.

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

Orbán Viktor: A rezsit megvédjük, az extraprofitot elvonjuk!

„A kormány úgy határozott, hogy létrehoz egy rezsivédelmi alapot és egy honvédelmi alapot. Innen fizetjük majd a rezsicsökkentés és a honvédség megerősítésének költségeit. Kötelezzük a bankokat, a biztosítókat, a nagy kereskedelmi láncokat, az energiaipari és kereskedő cégeket, a telekommunikációs vállalatokat és a légitársaságokat, hogy extraprofitjuk nagy részét ebbe a két alapba fizessék be„ – jelentette be Orbán Viktor, közösségi oldalán megosztott videójában.

GFG blog 2.: A vétóról

GFG blog 2.: A vétóról

Újraindul a GFG blog. Mindig kell egy gondolat és egy gondolat kell.

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Összebalhézott a DK és a Momentum, de közben Orbánt kritizálják

Nagy a riadalom a baloldalon, mit fog csinálni a kormány a háború miatti vészhelyzeti felhatalmazással, miközben a Fővárosi Közgyűlésben arra nem voltak képesek, hogy határozatképességet biztosítsanak a mai ülésre.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére