Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Beindultak a régi, vidéklenézős reflexek a baloldalon október 23. miatt

888.hu

2022.10.19. 14:50

Nem bírják elviselni, hogy Orbán Viktor Zalaegerszegen tart beszédet a nemzeti ünnepen.

 

Kedden érkezett a hír, hogy Orbán Viktor miniszterelnök október 23-án Zalaegerszegen mond beszédet.

A portál szerint a kormányfő a Mindszenty József életére épülő és azt bemutató Mindszentyneum – Mindszenty József Látogatóközpont új épületének ünnepélyes átadásán szólal fel.

Ahogy az várható volt a baloldalnak erről is sikerült véleményt alkotnia, mégpedig azon narratíva mentén, amely szerint Budapesten kívül nincs is élet.

 

Fekete-Győr András, a Momentum többszörösen bukott egykori elnöke így látja:

„Nem mer központi megemlékezést tartani a Fidesz október 23-án. Orbán Viktor még a fővárost is elhagyja; a zalaegerszegi Mindszentyneum átadójának kapcsán fog beszédet tartani.”

Lendvai Ildikó, a szocialista párt volt elnöke így ír:

„Nahát! Azt hittem, október 23-án a Fidesznek minimum egy Békemenetre futja. Élen az USÁ-nak szóló hadüzenetről álmodozó békeharcosokkal. Vagy egy ennél is grandiózusabb, szankcióellenes demonstrációra. Ha már annyit invesztáltak a Nemzeti Konzultációba meg az ízlésborzoló rakétás plakátokba. De nem. Semmi se lesz, Orbán is csak Zalaegerszegen egy avatáson mond beszédet, gondolom, válogatott közönség előtt.”

Ha van ember, aki október 23-a kapcsán csendben kellene maradjon, az Gyurcsány Ferenc volt kormányfő, de nem bírta ki, hogy ne tegye közkincsé gondolatait:

„Az önmagát utcai harcosnak (is) tartó kormányfő megtörve a szokásokat nem mer közönség elé állni nemzeti ünnepünkön, október 23-án.”

 

Úgy tűnik, hogy a baloldali politikusok nem értik, hogy a zalaegerszegi látogatóközpont átadása nem smafu, hiszen Mindszenty József a magyar katolikus egyház egyik legnagyobb 20. századi alakja, üldözték a nyilasok és a kommunisták egyaránt.

 

A baloldal az elmúlt években folyamatosan gyalázta a vidéket.

Márki-Zay Péter, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje tudatlannak, egyszerűnek és agymosottnak nevezte a vidékieket. De emlékszünk arra is, amikor Jakab Péter egy melóssal szólalkozott össze, aki a munkáját próbálta végezni.

 

Ezek után pedig csodálkoznak, hogy az április harmadikai választáson mindössze két körzetet tudtak megnyerni vidéken!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére