Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bayer Zsolt üzenetét nem teszi zsebre Karácsony Gergely

888.hu

2018.03.27. 10:28

"Neked nincsen becsületed, neked nincsen lelkiismereted, te egy ócska szar ember vagy" - üzente a publicista vasárnapi mûsorában, a Bayer Show-ban Karácsony Gergelynek. A kemény szavak annak kapcsán hangoztak el, hogy Karácsony 2014-ben polgármesteri beiktatásakor felesküdött az Alaptörvényre, majd 2018. március 15-én egy televíziós mûsorban elmondta, hogy az Alaptörvényt kidobná a kukába és "törvényesség" nélkül kormányozna, ha kormányra kerülne.

"Neked nincsen becsületed, neked nincsen lelkiismereted, te egy ócska szar ember vagy" – üzente a publicista vasárnapi műsorában, a Bayer Show-ban Karácsony Gergelynek. A kemény szavak annak kapcsán hangoztak el, hogy Karácsony 2014-ben polgármesteri beiktatásakor felesküdött az Alaptörvényre, majd 2018. március 15-én egy televíziós műsorban elmondta, hogy az Alaptörvényt kidobná a kukába és "törvényesség nélkül" kormányozna, ha kormányra kerülne.

A publicista azzal vezette fel a témát, hogy bejátszatta Karácsony Gergely 2014-es polgármesteri eskütételét, ahol a politikus még lelkesen esküdött fel az Alaptörvényre, Magyarország alkotmányára.

Az esettel lapunk foglalkozott először. Karácsony Gergely mondatai példátlanok az 1989 utáni demokratikus magyar közéletben. Mérhető támogatottsággal rendelkező miniszterelnök-jelölt soha korábban nem kampányolt az alkotmány és a törvényesség felfüggesztésével.

Kormányfőjelölt még sosem kampányolt a törvények felfüggesztésével Magyarországon

Karácsony Gergely március 15-én azt ígérte meg a választóinak, hogy ha felhatalmazást kap a kormányzásra, akkor "törvényesség nélkül működne Magyarország". Felvételen, ahogy Karácsony arról beszél, hogy megdöntené a jogállamot.

Az eset nagy visszhangot váltott ki, Lomnici Zoltán alkotmányjogász úgy nyilatkozott, hogy legutóbb Rákosiék gondolkodtak úgy, mint Karácsony Gergely.

Itt a teljes, nagyjából ötperces rész, amiben Bayer Zsolt az esettel foglalkozik és üzen Karácsony Gergelynek.

 

Íme külön a Karácsony Gergelynek szóló üzenet:

Becsülettel felesküdtél Magyarország Alaptörvényére, majd négy év múlva közölted, hogy te nem vagy hajlandó felesküdni rá. Pont ennyit ér a te becsületed..."

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére