Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bayer Zsolt kávézni hívta azokat, akik felakasztanák

Pörge Béla

2017.05.09. 11:58

A publicista nem viccel, beleállt az elmúlt idõszakban õt ért támadásokba, és kávézni hívta a Soros-ügynököket, valamint azokat az "újságírókat", akik lámpavason szeretnék látni Bayert.

Az egész ügy ott kezdődött, hogy Bayer Zsolt a Karc FM egyik műsorában ezt mondta:

ha még egyszer ezek vagy ilyenek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön (...) ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók."

Ezen az egész balliberális média mélységesen felháborodott, a TASZ két munkatársa pedig meghívta egy kávéra Bayer Zsoltot.

A publicista elfogadta a meghívást, sőt, blogbejegyzésében meghívott még néhány embert az eseményre.

"Szeretném, ha eljönne kávézni Gulyás Márton és az a bizonyos Varga Gergő is, aki április 15-én, a Szabadság téren így fogalmazott:

Ez a kormány vagy lemond, vagy a dicsőséges pesti nép kirángatja őket a parlamentből"

Bayer természetesen nem feledkezett meg a 24.hu két munkatársáról, Kerner Zsoltról és Medvegy Gáborról sem, korábban a 888.hu is beszámolt róla, hogy ők akasztással fenyegetőztek. Ezen valamiért nem háborodott fel a "függetlenobjektív" sajtó.

Szeretném, ha eljönne legalább még két újságíró, Kerner Zsolt és Medvegy Gábor a 24.hu-tól, ők ketten ugyanis arról értekeztek nyilvánosan, hogy Ómolnár Miklóst és engem fel kell akasztani egy lámpavasra"

— írta Bayer Zsolt. Szívesen látná még Jurák Katát is a kávézáson, aki a tüntetéseken átélt élményeiről mesélhetne.

Nem maradhatnak ki a sorból azok a tüntetők sem, akik "öld a szar rendőrt" felkiáltással tüntettek a Soros-egyetemért, illetve az az újságíró sem, aki Orbán kivégzésre utalt a Délmagyar című lapban.

Áder János hétfői kijelentésére utalva Bayer úgy fogalmazott, hogy nem fogja egyedül elvinni a balhét a közbeszéd állapota miatt,

úgyhogy nagy tisztelettel várok mindenkit, minden érintettet egy kávéra, jövő hétfőn, azaz május 15-én, délelőtt, mondjuk 11 órakor, a Tabáni Gösserben (Budapest, I. ker. Attila út 19.)."

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére