Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Bangóné nem akar lemondani a patkányozás miatt, az MSZP pedig hallgatásba menekül

Vincze Viktor Attila

2019.04.26. 16:48

Bangóné rendesen magára rántotta a teljes bevándorláspárti ellenzéki kártyavárat a Fidesz szavazóit lepatkányozó kijelentésével. Az MSZP és a ballib ellenzéki pártok vezetõi bujkálnak, nem nyilatkoznak a vállalhatatlan kijelentésrõl. Pedig nyilvánvaló, hogy el kell távolítaniuk a közéletbõl a szélsõséges nézeteket valló Bangónét, aki eleinte felvállalta a nyilatkozatát, majd délutánra már megtagadta azt, mondván: egyesek szándékosan félreértelmezték szavait.

Bangóné félreérthetetlenül lepatkányozta a Fidesz szavazóit az ATV reggeli műsorában.

Kezdetben még elismerte a kijelentését, büszkén fel is vállalta azt. Például az Indexnek nyilatkozva azt mondta: nem a szavazókra gondolt, de ugyanakkor megismételte, hogy mindenki úgy érti a szavait, ahogy akarja.

Később viszont, amikor botrányos kijelentése már túl nagy nyilvánosságot kapott, már elkezdte tagadni elfogadhatatlan kijelentését (mivel marxizmus-leninizmus egyik alapelve alapján mindig az aktuális lét határozza meg a dolgozók tudatát).

A politikai ellenfeleiről a legdurvább diktatúrák stílusában megnyilatkozó MSZP-s politikus a Mandinernek nyilatkozva azt mondta, hogy kiforgatták a szavait, de ugyanakkor úgy vélte: nem kell bocsánatot kérnie semmiért.

Ezzel egy időben azért persze még azt is közölte, hogy nem akar lemondani a parlamenti mandátumáról. 

Végül aztán Bangóné a közösségi oldalán keresztül "bocsánatot kért", de nem mondott le.

Így Bangóné Borbély Ildikó szocialista parlamenti képviselő ezzel a mutatványával a Legjobb Helyesírású Ellenzéki Képviselők Klubja mellett állandó tagságot nyert a Legvastagabb Arcbőrű Bevándorláspárti Politikusok szűk klubjába is, ahol csak olyan "kiválóságoknak" van helye, mint Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely vagy Hadházy Ákos.

A helyzet komolyságát jól mutatja, hogy a jobboldali sajtó mellett még az ellenzéki, balliberális média egy-egy lapja is közölt olyan véleményeket, melyek szerint Bangónénak távoznia kellene a magyar közéletből, mert ez a stílus megengedhetetlen egy demokráciában.

Azonban a teljes MSZP, valamint vele együtt a bevándorláspárti ellenzéki pártok vezetői is némák maradtak mind ez ideig.

Ez annak fényében igazán különös, hogy ha megfordítanánk a helyzetet és egy fideszes politikus nyilatkozott volna Bangónéhoz hasonlóan, és a Fidesz még nem határolódott volna el ettől a kijelentéstől azonnal, akkor az ellenzék mostanra már rég az ENSZ-csapatok behívását követelné a demokráciát ért diktatórikus támadás miatt (természetesen nagy nemzetközi felháborodás mellett). 

Kíváncsian várjuk, hogy mikor mond le vagy mondatják le Bangónét az elvbarátai.

A Fidesz frakcióvezetője,Kocsis Máté a magyar közéletből való távozásra és parlamenti mandátuma visszaadására szólította fel  Bangóné Borbély Ildikó szocialista országgyűlési képviselőt. Teljesen egyértelmű, ami elhangzott, ezt egyféleképpen lehet csak érteni, az ellenzéki politikus lepatkányozta a Fidesz szavazóit - mondta a frakcióvezető, aki hangsúlyozta: a kérdés és a válasz is a választópolgárokra irányult, semmilyen félremagyarázás nem elfogadható.
Bangóné Borbély Ildikó "átlépte a vörös vonalat", túlment minden határon - közölte, hozzátéve: egészen példátlan, hogy egy politikus ilyen durván sértegesse a választókat.
Kocsis Máté kijelentette: ha Bangóné Borbély Ildikó önszántából nem távozik a magyar parlamentből, akkor az MSZP illetékes testületeinek a kötelessége, hogy visszahívják őt onnan. Semmi keresnivalója a magyar Országgyűlésben egy olyan képviselőnek, aki közel 3 millió választópolgárt "lepatkányoz", a választópolgárok ilyen durva sértegetése minimum ennyi következménnyel kell, hogy járjon - tette hozzá, jelezve: a magyar közélet nem teheti elfogadottá a választókkal szemben ezt a hangnemet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére