Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Balra húz Márki-Zay autójának kormánya

888.hu

2021.10.21. 07:00

Amatőr és profi politológusok többé-kevésbé egyetértenek abban, hogy Márki-Zay Péter – akárcsak egy régi, hibás futóművel megáldott autó – erősen balra húz. Az indexet persze idejekorán jobbra állította, mit sem törődve azzal, hogy megtéveszti a mögötte haladókat.

 

Alkalomadtán meg is magyarázza, hogy apait, anyait beleadva tekeri a kormányt, ám a gép továbbra is a másik oldal irányába tart. Vajon mennyire húz – balra – a kormány Márki-Zay jobb oldalon futtatott autójában? Mennyire hiteles folyvást hangoztatott keresztényi értékrendje, amelybe simán belefér a lámpavas, a másik oldalon állók fenyegetése és a hűségeskü a virtigli liberális Gyurcsány Ferencnek?

Úgy látszik, mégis el tudja adni a portékáját. Főleg azoknak, akik eleddig úgy vélték, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester a „sem Orbán, sem Gyurcsány” projekt zászlóvivője. Ha tele van a hócipőd a Fidesszel és az egyre inkább eljelentéktelenedő balliberális törpepártokkal (plusz Jobbik), itt az új idők új embere, Márki-Zay Péter. Aki a magukat jobbközépre pozicionálók szerint a legesélyesebb arra, hogy mindent és mindenkit leváltson, és a múlt helyett egy fényesebb jövőt építsen.

Azt azért érdemes megjegyezni, hogy a Márki-Zay-féle építkezésen Gyurcsány Ferenc is ott sürgölődik. Ha valaki, hát ő jól tudja, hogy erős falhoz a kőműves hamvait is érdemes a malterba keverni.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére