Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az RTL Klub csak a szenzációhajhászás miatt zárta ki az X-Faktorból Petics Kristófot

888.hu

2016.11.03. 14:28

Egy jó kis szenzációhajhászásért az RTL Klubnak sem kell a szomszédba mennie. Kiderült, hogy a balhés énekes verekedõs sztorija több sebbõl vérzik, fõleg a dátumok nem stimmelnek.

Nemrégiben kiderült, hogy az RTL "tehetségkutatójában" feltűnő, a legjobb 12 versenyző közé jutó Petics Kristóf megvert egy férfit. Az ifjú celeb egy szórakozóhelyen, saját elmondása szerint önvédelemből véresre verte egy másik ember fejét, aki állítólag külföldi volt. Az RTL látszólag drákói szigorral csapott le Kristófra, hiszen kizárták a versenyből.

Az X-Faktor kreatív producere, Schiwert-Takács László szerint nem ez volt az első alkalom, hogy Kristóf viselkedése nem volt megfelelő, állítása szerint a beköltözés óta több szóbeli figyelmeztetést is kapott.

 Élete legnagyobb lehetőségét játszotta el szerintem." 

– fogalmazott a kreatív producer, persze elfelejtette hozzátenni, hogy a fiatal celeb verekedős balhéja már majdnem egy hónapos eset, melyről korábban valószínűleg ők is értesültek.

A verekedés idejéről az RTL Klub csak annyit közölt, hogy: "már javában tartott a felkészülése, amikor egy óriási balhéba keveredett."

Hol hazudott az RTL Klub?

Hazugság 1.

Először is:  majdnem három hétig titkolta az X-Faktoros balhét az RTL Klub, feltehetően arra vártak, hogy valamiféle érzelmi kapocs jöjjön létre Kristóf és a nézők között, ismerjék meg őt, kezdjék el szeretni vagy utálni stb. stb. Tipikus szenzációhajhász cselfogás.

Az RTL a nézettség növelése érdekében kivárta, hogy ez az egész balhé minél nagyobbat szóljon, felhasználva ehhez a szerencsétlen "énekes" karrierjét. 

Az Origo azt írja, hogy az X-Faktorban már nyáron felveszik a casting, a tábor és a mentorház nevű szakaszokat, így az énekeseknek van 1-2 hónapjuk, hogy rendesen felkészüljenek az élő show-ra. Mint a november 2-i Fókuszban elhangzott, a balhé október 12-én éjjel történt, de ez nem derült ki a sajtó számára (akkor még a tábor előtt járt az adás, nem is lett volna igazán nagy hír).

A hír csak október 30-án, az adás után terjedt el, amikor a mentorházas szakaszból kiderült, hogy nyár végén (tehát legalább egy hónappal a balhé előtt) Petics Kristóf is bekerült a legjobb 12-be.

Hazugság 2. megspékelve egy adag szenzációhajhászással + külföldivel

Az RTL Klub házi celebhíradója, a Fókusz szerint egy belvárosi hostelben történt az eset, ám a korábbi híradások még arról szóltak, hogy az utcán verekedtek össze a felek. Ami biztos, hogy jelenleg az V. kerületi Rendőrkapitányság nyomoz az ügyben, a másik fél pedig egy bizonyos B. József. Így ellentétben az RTL Klub állításával, a sértett nem külföldi. 

Azt nem tudni, hogy Petics Kristóf az alábbi videót mikor vette fel, de mindenesetre úgy beszéli el, mintha egy nappal korábban történt volna az eset. Elég izzadságszagúra sikeredett. 

 

Cikkünk megírása előtt kerestük az RTL Klubot is, megjegyeztük nekik, hogy az egész sztorinak műbalhé szaga van, azonban nem mehetünk el a tény mellett, hogy az RTL Klub szenzációhajhász megfontolásból tette tönkre, ahogy ők nevezik "egy fiatal tehetség" karrierjét, deviáns alkatként mutatva be az RTL Klub nézőinek.
 
Arra is kíváncsiak voltunk, hogy a Petics Kristóf körüli balhé hozott-e plusz nézettséget az RTL Klubnak, esetleg az X-Faktornak.

 

Ha válaszolnak frissítjük a cikket. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére