Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az MSZP-s Komjáthi szégyelli magát, mert a „DK és a Momentum egymás farkát méregeti”

Horváth K. József

2022.05.26. 15:40

Én szégyellem magam helyettetek is – írta az MSZP-s Komjáthi Imre közösségi oldalán a gyurcsányista koalíciós társainak.

 

Ennek kapcsán érdemes felidézni a új részleteket a tegnap kirobbant DK-Momentum balhéból, amikor megbénult a Fővárosi Közgyűlés, mert a Momentum nem volt hajlandó megszavazni Bősz Anett főpolgármester-helyettessé való megválasztását.

A cirkusz egyszerre szomorú és nevetséges. Tegnap megírtuk ezzel kapcsolatos álláspontunkat. S hogy mennyire nem jártunk messze az igazságtól, azt Komjáthi Imre, az MSZP elnökhelyettese, országgyűlési képviselője erősítette meg közösségi oldalán.

Többek közt ezt írja:

Én szégyellem magam helyettetek is. (...)

Azért nem tud összeülni a fővárosi közgyűlés, mert a DK és a Momentum egymás farkát méregeti.

Hát mentek ti a.....!

De komolyan.

Gondoljátok, hogy ezzel kell szórakoztatni a választókat?

Hát semmi szégyenérzet nincs bennetek?

Tudjátok én úgy vagyok most, mint Nemecsek.

Kérem szépen, az MSZP-t ki lehet nevetni!

A víz alá lehet nyomni!

Lehet csupa kisbetűvel írni a nevünket, így: mszp.

De egy valamit nem vitathattok el tőlünk!

Hogy amíg Ti egymást anyázzátok és pozíciókon marakodtok, addig mi most is az emberek, családok, munkavállalók megélhetésével foglalkozunk.

Szóval én szégyellem magam helyettetek is és mi foglalkozunk a bajba jutott családok helyzetével helyettetek is.”

 

Csak zárójelben jegyzem meg, hogy addig jó a magyar családoknak, amíg a Fidesz-KDNP foglalkozik velük, mert ha tényleg az MSZP-tenné, akkor például elég a Bokros-csomagra utalni, hogy mindenkit kiverjen a víz.

 

Hogy mi van a DK-Momentum „anyázásának és pozíciókon marakodásának” hátterében?

A DK közleményéből kiderül, hogy „hatpárti tárgyalás zajlik arról, Lados Tamás, a Momentum helyi elnöke legyen a XI. kerület alpolgármestere. A párt ahhoz is ragaszkodik, hogy az új alpolgármestert a szeptemberi időközi választás előtt válasszák meg. A XI. kerület vezetésében részt vevő pártok többsége a Momentum ezen igényét elutasítja.” A DK szerint szó nincs tehát kétpárti, Momentum–DK-vitáról. Bősz Anett főpolgármester-helyettessé választásának elutasítása a Momentummal a XI. kerületben egyet nem értő pártok – köztük a DK – megzsarolása.

Látható most is, hogy a gyurcsányisták mindig meg tudják lepni a nagyérdeműt. Nem elég, hogy a koncon való acsarkodás közben magasról tesznek a közügyekre, arra azért marad energiájuk, hogy aki tényleg a magyarok érdekében meg akarja védeni a családokat, így a rezsicsökkentést, mint Orbán Viktor, arról elkezdjék bizonygatni, hogy ez egy hatalmas átverés. Kálmán Olga pedig mórickarajzon firkálja le, hogy miért jár rosszul a magyar ember, ha nem neki kell fizetni az Unió elbaltázott politikája miatt duplájára, triplájára emelkedő energiaárakat. S akkor még az embargó várható hatásairól nem is beszéltünk. Szóval szerintük az a helyes, ha Orbán nem segít, mi pedig fizetünk mint a katonatiszt.

Persze tudjuk, Gyurcsányéknak sosem voltak fontosak a megélhetési költségek. Kormányzásuk alatt a fizetésekhez képest a magyar családok fizették a legtöbbet az egész unióban.

A budapesti marakodás jó példa arra is, hogy a baloldal semmit nem változott. Saját egzisztenciájukkal mindennél előbb foglalkoznak, a magyarok megélhetési költségeivel pedig egyáltalán nem. Pontosabban rovásukra nagyon is: azt támadják, aki segít: Orbán Viktort. Olyan ez, mint a járvány idején: Gyurcsányék úgy voltak oltáspártiak, hogy közben ezerrel agitáltak a keleti vakcinák felvétele ellen, amibe DK-s aktivista is belehalt.

A magyarok azonban nem hülyék, ezt április 3-án be is bizonyították. A gyurcsányisták további, borítékolhatóan szégyenteljes lépéseik pedig könnyen elvezethetnek oda, hogy 2024-ben Budapesten is elzavarják a szivárványos vezetést.

A dugókban már most sokan melegebb éghajlatra küldik őket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére