Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
Kinyílott a pitypang
 
 
 
 

Az LMP egyeztetne azokkal a pártokkal, amelyek elküldték õket a fenébe

888.hu

2018.04.22. 12:28

Lényegében az összes parlamenti ellenzéki párt nekiesett az LMP-nek a választás után. Ennek ellenére az LMP parlamenti frakciója tárgyalni hívta az összes ellenzéki frakciót, hogy egyeztessenek egy közös stratégiáról. Mindez új matematikai feladványt jelent, a helyes megfejtõk között kisorsolunk egy 888-as bögrét, amelyet postán küldünk el. NYEREMÉNYJÁTÉK!

Az LMP megválasztott képviselői hétfőre tárgyalásra hívják az ellenzéki frakciókat, hogy egyeztessék a parlamenti politizálással kapcsolatos terveiket, elképzeléseiket Az LMP szerint az ellenzéki pártoknak nem egymással, hanem a Fidesszel kell küzdeni, mert csak így lehet valódi ellenállást kifejteni a kormánypártok hatalmával szemben. Ennek elősegítése érdekében kezdeményezi a párt a hétfői egyeztetést – adta hírül az MTI.

Katyvasz

Az április 8-ai országgyűlési választások ellenzéki dilemmáit remekül fogta meg az interneten egy ismeretlen matematikarajongó. A feladvány a következőképpen szólt:

Mivel április 9-ére összeomlott az ellenzék, a találós kérdés némileg módosult és sok még az ismeretlen.

Az eredeti verziót így alakítottuk át:

Gabi, Detti, Andris, Feri, Ági, Geri és Peti át akarnak kelni a folyón. Gabi helyett már (Sneider) Tomi és (Gyöngyösi) Marci csónakázik; Ági vagy marad a szereplők között, vagy megy és jön helyette (Tóth) Berci vagy (Hiller) Pityu, esetleg a (Szanyi) kapitány. Peti a parton marad kéregetni, Dettinek pedig utolsóként kell átkelnie, mert addigra ér vissza a partra a fodrásztól. Feri biztosan egyedül utazik, őt mindenki utálja. Geri várhatóan kimarad a csónakázásból, ami picit egyszerűsíti a dolgokat. Tominak és Marcinak hányingere van a csónakázástól és Ágitól vagy Bercitől vagy Pityutól vagy a kapitánytól, de mégis megpróbálnak velük átkelni, Dettivel és Andrissal azonban egy csónakba kerülhetnek. Detti Ferit és Ágit vagy Bercit vagy Pityut vagy a kapitányt szívből utálja, ezért nem ülhetnek egy csónakba. Andris szintén utálja Ferit és Ágit vagy Bercit vagy Pityut vagy a kapitányt, ezért velük nem ülne egy csónakba. Ági vagy Berci vagy Pityu vagy a kapitány utálja Ferit, ami kölcsönös, de megígérik, hogy a túlparton találkoznak.

Vajon át tudnak-e kelni 2022-re?

A megfejtéseket a bacskai.balazs@888.hu e-mail-címre várjuk!

OLVASTAD MÁR?

Kinyílott a pitypang
 
 
 
 
KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Korlátozza a 888 elérését a kampányban a Facebook

Korlátozza a 888 elérését a kampányban a Facebook

Kinyílott a pitypang

Több olvasónk is jelezte nekünk, hogy a Facebook felületén hiába kedveli és követi a 888.hu-t, alig vagy egyáltalán nem jelennek meg az ott közzétett cikkeink a hírfolyamukban.

A szakértő figyelmeztet: ne engedjék, hogy az ISIS-feleségek visszatérjenek Svédországba

A szakértő figyelmeztet: ne engedjék, hogy az ISIS-feleségek visszatérjenek Svédországba

Amerika, London, Párizs

Jogszabályok híján ugyanis a terrorista-feleségeket nem lehet felelősségre vonni a skandináv országban.

„Sokan próbálnak fellépni a bevándorlásellenes erőkkel szemben, de ez a kísérlet láthatóan megbukott”

A kampányban nyilvánvalóvá vált, hogy Magyarországon egyetlen bevándorlásellenes politikai erő van, ez pedig a Fidesz–KDNP szövetsége – jelentette ki Kovács Zoltán államtitkár.

Bajkai István: Brüsszelnek a külhoni magyarok jogai helyett csak a migránsok fontosak

Bajkai István: Brüsszelnek a külhoni magyarok jogai helyett csak a migránsok fontosak

Csak neked, csak most

A külhoni magyarok jogsérelmeinek az Európai Uniós kezeléséből egyértelműen látszik, hogy a migráció párti erőknek valójában az európai kultúra megszüntetése a végső célja, hiszen az őshonos magyar közösségek által hordozott kulturális sokszínűség megőrzése egyáltalán nem fontos Brüsszelnek – mondta el a 888.hu számára nyilatkozó Bajkai István. A Fidesz országgyűlési képviselője szerint fontos, hogy minél többen elmenjenek és a Fidesz-KDNP listájára szavazzanak, mert a hazai pártok közül csak a kormányzó pártszövetség küzd azért, hogy garanciákkal alátámasztott kisebbségvédelmi eljárások óvják a Kárpát-medence magyar közösségeinek a jogait.

Itt vannak a feketemellényesek!

Itt vannak a feketemellényesek!

Piszkostizenkettő

Illegális migránsok, semmi joguk Európában maradni, de követelik, hogy mégis maradhassanak. Van, amikor a leghíresebb párizsi színházba akarnak betörni, máskor meg elfoglalják a repülőteret.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére