Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Index megint eltévedt Londonnal kapcsolatban

Zelenka Dóra

2019.08.07. 08:15

Szerintük ott minden, még a homoszexuálisok helyzete is jobb, mint itthon, bár júniusban véresre vertek egy leszbikus párt a buszon. Akkor hogy is van ez?

Mindeközben a hanyatló London belvárosában címmel egy rövid cikkben számolt be a magyar függetlenobjektív sajtó egyik csillaga arról, hogy milyen csodás plakáttal reklámozzák a Museum of Londont. A plakát egymással csókolózó egynemű párokat ábrázol. A kép felirata azt jelenti, London itt kezdődik.

Fotó: Index

Hozzáteszik: biztos vannak ott is olyanok, akiknek nem tetszik, még sincs belőle kormánypárti bojkott és sok egyéb, idejétmúlt zagyvaság.

Aha, igen. A helyzet azonban közel sem ilyen fényes a brit fővárosban.

Júniusban ugyanis még az Index is beszámolt egy durva incidensről. Egy négyfős, férfiakból álló társaság előbb beszólogatott, majd véresre vert egy leszbikus párt Észak-Londonban. A két nő közül az egyik nyilatkozott a támadással kapcsolatban és elmondta: szerinte talán megcsókolhatták egymást, mert a négy férfi a nyomukba szegődött, azt követelték a két nőtől, hogy a szórakoztatásukra csókolózzanak, majd pénzérmékkel kezdték el őket dobálni.

A nőket alázták, különféle szexuális követeléseik voltak, és a nők hiába próbálták megnyugtatni a kedélyeket, a négy férfi egyre erőszakosabb lett, majd a fejüket kezdték ütni – számolt be az Index az esetről.

A négy fiú ezután elhagyta a buszt, később egy szemtanú jelentkezett a rendőrségen. A banda tagjait júliusban sikerült elfogni.

A függetlenobjektív sajtó természetesen az itthoni „kólabotrányra” reflektált a cikkel. Mondjuk, itthon nem lett senki összeverve, csupán pár plakát esett a festékszóró áldozatául.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére