Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az Index abban reménykedik, hogy Clinton megpuccsolja Orbánt?

888.hu

2016.11.08. 09:50

Az Index egyik amerikaügyi újságírója szerint 2012-ben a CIA megpróbált puccsot szervezni az Orbán-kormány ellen.

Az Index tényként állítja, hogy "2012-ben nemcsak a Fidesz, de az akkori MSZP-vezetés egy részének is meggyőződése volt, hogy Bajnai Gordon zászlóbontása mögött az amerikai diplomácia támogatása, illetve amerikai politikai körök ennél is mélyebb támogatása áll. A jelenséget ezek a szereplők már akkor úgy értelmezték, hogy az Egyesült Államok bele akar nyúlni a hazai belpolitikai viszonyokba." 

A puccsisták feltehetően elbuktak, mert a kormány azóta is a helyén van. Az Index az untig ismételgetett Kreml-barátságot emlegeti a lehetséges puccs kiváltó okaként. Ám a cikkben egyetlen egyszer sem kérdőjelezi meg az amerikai befolyásszerzés jogosságát, sőt vígan asszisztál hozzá.

Sajnálom, ha az Index kiváló tollú újságírója ingyen melózik a State Departmentnek, kérhetne érte pénzt is, hiszen olyan meggyőzően tolja az amerikai propagandát. Jelen pillanatban a Kreml nyomulására egyetlen bizonyítékot talált: pakskettőt!

Szerencsére a németek nem spanolnak az oroszokkal. Vagy mégis...? 

Sajnos fel kell hívnom az újságíró figyelmét a német-orosz gázvezetékre. 2015 júniusának közepén ugyanis a német E.ON, a holland-brit Shell és az osztrák ÖMV megállapodott a Gazprommal arról, hogy 2019-ig megépítik az Északi Áramlat 2-t, amely a jelenlegi Északi Áramlat 1-gyel párhuzamosan szállít majd gázt Oroszországból a Balti-tenger alatt közvetlenül Németországba, Ukrajna és Lengyelország megkerülésével. 

Az Indexnek rendszerint 180/90 a vérnyomása, ha megneszeli, hogy az oroszok kísérletet tesznek más országok belügyeibe való beavatkozásra, ám azt teljesen helyénvalónak tartják, hogy az amerikaiak beavatkoznak más országok folyamataiba. 

(Itt a bajnaista szabadcsapatokból verbuvált puccsistákról fantáziáló Indexes cikk)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére