Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ellenzéki propagandagyár szeretné a szőnyeg alá söpörni Karácsony őszödi beszédét

Forisek Ádám

2019.09.27. 12:20

Vajon az általuk hangoztatott „objektivitással” miként fér össze az, hogy ennyire látványosan tolják Karácsony Gergely szekerét?

Karácsony őszödi beszéde a napokban járta be a sajtót. A felvételen még a 14. kerület vezetésére is alkalmatlan főpolgármester-jelölt MSZP-s és DK-s politikusokat minősít, fenyegetéseket és lopást említ, valamint az ellenzéki „együttműködés” résztvevőivel vívott csatákról beszél.

Ez eléggé kínos Karácsony Gergelyre nézve, hiszen igen erős látleletet ad az ellenzék mibenlétéről a felvétel. Ennek megfelelően az még viszonylag érthető, hogy a kriptokommunista Népszava címlapján semmit sem lehet olvasni a történtekről – habár a sajtót alig 24 órája járta be a felvétel.

Picit más a helyzet azokkal a portálokkal, akik bár mértéktartónak és objektívnak próbálják magukat beállítani, ez most valahogy nem akar sikerülni nekik. Az Index címlapján például csak Karácsony sajtótájékoztatóját lehet látni, amiben az ellenzéki főpolgármester-jelölt rúgkapálva próbálja magát kimagyarázni az ügyből, de érdekes módon magáról a felvételről sehol sem olvashatunk cikket. Mintha nem is létezne.

Hasonló taktikát alkalmazott a HVG is, hiszen a címlapjukon csak Orbán Viktor reggeli rádióinterjúján keresztül értesülhetünk arról, miről beszélt Karácsony Gergely. Szemlátomást azonban a HVG kínosan kerüli, hogy Karácsonyt negatív színben tüntesse fel, sőt, még mártírként próbálja eladni őt.

A 444 is érzi, hogy a baloldal revolvermédiájaként itt bizony kényelmetlen helyzetbe kerültek, hát igyekeztek annyira leszorítani címlapjukon Karácsony őszödi beszédét, amennyire az csak tőlük telt.

Egy költői kérdésünk azért lenne: ha ennyire a szőnyeg alá akarják söpörni az ellenzéki médiumok Karácsony Gergely hangfelvételét (melyben hangsúlyozzuk: említésre kerül többek között, hogy Zugló – amennyiben ellenzéki polgármestere lesz – azért járna mégis jól Horváth Csabával, mert a zuglói szocialisták szabad rablását csak ő tudná kordában tartani), akkor mégis kit akarnak átverni, amikor objektívnek, mértéktartónak hazudják magukat?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére