Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az EGYÜTT rálelt végre a saját hangjára

888.hu

2015.11.13. 15:16

EGYÜTT vannak mindahányan - legalább hárman. De lehet, hogy öten. A Bajnai-árvák 2012. októbere óta most elõször lelték meg azt a hangot, amire a piaci rés vágyakozik.

Van egy terméked. Van hozzá logód. A termék rettenetesen gyenge: ötlettelen, unalmas, hovatovább ciki. A terméked lejárt szavatosságú rebrandingelt keleti-parti progresszív okoskodás, amerikai pénzzel megtámogatva. Uncsi.

Ez ma az EGYÜTT. Eredetileg Bajnai ernyőszervezetének találták ki, hogy alatta egyesüljön a szétesett magyar baloldal. A terv befuccsolt, Bajnai leadta a kulcsot és visszatért önazonos világába, a külföldi, hálózatos multinacionális üzleti világhoz.

Azóta az EGYÜTT egy orrhangon előadott, érdektelen nyökögés. Nem mintha Bajnai erőt, vagy színt, netán retorikai érzéket vitt volna a játékba, de annyit hozzá tudott tenni az EGYÜTT-höz, hogy vele volt egy húzónevük. Most már az sincs jó ideje.

Maradt Szigetvári, aki állítólag a legnagyobb kampányzsenije az egész országnak, ha azt mondja a szarról, hogy az nem szar, hanem vízióval rendelkező államférfi, akkor a népek egységfrontba szavaznak le rá. Kár, hogy ez a tudás csak állítólagos. Ott van még az ingatlanfóbiás, erőszakos kismalac civilpolitikus-politikuscivil Juhász, és Pápa Levente, aki színtelenebb és szagtalanabb egy megmurdelt szürke egérnél. A technokráciának már a diszkrét bája sincs meg benne.

Egészen a mai napig tartott azonban a jelentéktelenségbe fulladó izzadságszagú bohózat.

Az EGYÜTT ma rálelt arra, amivel átüthetné az ingerküszöböt.

Újra feltalálták a Benny Hill Showt, és önmagukat szerepeltetve nevetőgépet vágtak a videójuk alá!

Felkacagtál? Na ugye!

Ha ettől nem lesz politikai földindulás idehaza, Szigetvári Viktor megeszi a kalapját, és nevetőgépes narrációban kidobja az internetre, úgy vigyázzatok!

P.S. A hét legnagyobb trollja Tiffán Zsolt fideszes képviselő, aki névvel és saját facebook-loginnal komcsizik egy teljesen jelentéktelen és teljesen ismeretlen megélhetési EGYÜTT-zakó Facebook oldalán.

Nagy fel, Zsolt!

:D

via GIPHY

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére