Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az ATV-s Kárász Róbertet deresre vonta a ballib sajtó

Horváth K. József

2022.02.19. 15:15

Kárász Róbert, az ATV műsorvezetője ráhozta a szívtrombitát a baloldali propagandasajtóra. Képzeljék: el merészelt menni a Fidesz-közeli Megafon Központ kampányrendezvényére, amelyen Szijjártó Péter minisztere volt a főszereplő, s volt képes leülni a hallgatóság első sorába.

A Nyugati Fény így címezte anyagát: „Mi történt? Az első sorból tapsolt Szijjártó baromságaihoz Kárász Róbert”. A magyarnarancs.hu pedig így: „Kárász Róbert első sorból tapsolt Szijjártónak a Megafon eligazító rendezvényén”. 444.hu: „Az ATV műsorvezetője első sorból figyelte Szijjártó Péter eligazítását a Megafon rendezvényén.” Telex.hu: „Az ATV-s Kárász Róbert a Megafon fideszes kampányrendezvényén pózolt az orbánista influenszerekkel.”

Egyenesen pellengérre állították, mint egy árulót.

E néhány cím elegendő annak érzékeltetésére, hogyan fogadták Kárász Róbert megjelenését egy olyan szakmai rendezvényen, amelyen a jobboldalt támogató online-mesterek gyűltek össze, de amelyen szívesen fogadták az ellentábor egyik ismert képviselőjét is. El tudom képzelni, hogy a szeretetországot hirdető Márki-Zay Péter gyurcsányista adminisztrációjának képviselői mennyire fel lettek volna háborodva azon, ha valaki például a megafonosok közül az ő szakmai rendezvényükre akart volna meghívót kérni. Az maga lett volna a skandalum. Ennyit az elfogadás kölcsönöségéről. Arról a szeretetországról, amelyről odaát folyton csak papolnak, de még egy tyúklépést sem tettek felé előre. Hátra viszont annál többet.

A megafonos rendezvény és azon Kárász Róbert megjelenése mindenképpen a lényegre világít rá: a politikai oldalak valósághoz való viszonyára. Arra, hogy a jobboldalon a sajtószakmának lényegében nincsenek titkai. Ez a szakmai megbeszélés is arról szólt, hogy a valóságot hogyan lehetne még jobban, még érzékletesebben bemutatni. Hogy minél több emberhez eljusson az üzenet, minél több embernek adjon érvet ahhoz, hogy miért érdemes április 3-án a jelenlegi kormány képviselőjelöltjeit támogatni.

Az sajtó megjelenésekből pontosan látszik, miről szólhat egy szakmai megbeszélés a baloldalon. Pont az ellenkezőjéről. Miként határozzák el, hogy egységesen mentegetik Márki-Zay Péter vállalhatatlan kijelentéseit, hogy áll a propagandasajtó a választókat naponta sértegető miniszterelnök-jelölt védelmezői élére. Magyarán miként határozzák el, hogy a baloldali politikusokkal karöltve hazudnak ők is, mint a vízfolyás.

Elég csak Sinon Andrásra és Péterfi Juditra utalni, akik magukat szintén függetlenobjektív újságírónak mondták egészen addig, amíg a közelmúltban be nem álltak Márki-Zay Péter politikai támogatói mellé. Felzárkózva szorosan Kálmán Olga mögé, aki ma már a Demokratikus Koalíció könyökvédőse a Városházán, Gy. Németh Erzsébet felügyelete alatt.

Kárász Róbert megafonos rendezvényen való megjelenése jól mutatja, hogy a jobboldal szívesen és szeretettel fogad mindenkit, aki fogékony a valóságra, és aki kíváncsi egy szakma belső életére. Ezen az oldalon nincs titkolni valónk. Mi tényleg jót akarunk ennek az országnak, az itt élő embereknek.

A ballibpropaganda címei viszont éppen ennek az ellenkezőjéről tanúskodnak. Sőt, egyenes szemére vetették Kárásznak, hogy anno volt képe Facebook-oldalán megvédeni a bevándorlás ellenes népszavazás kérdéseit, vagy örömmel szólni a rohamosan fejlődő magyar egészségügyről. Ergo a valóságról.

Ugye, hogy pfuj? És megint csak pfuj!

Arról nem szólva, hogy Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója meg is morogta Kárász részvételét. Mint mondta, megegyeztek abban, hogy a „jövőben tartózkodik a hasonló események látogatásától. Ha ez egy direkt pártrendezvény lett volna, annak súlyosabb következményei lettek volna.”

Úgy is lehet fogalmazni, hogy így jár a baloldalon egy újságíró, ha kíváncsi és jól akarja végezni a munkáját.

Ez jelenti a baloldalon a szabadságot, a sokszínű sajtót, a jogállamot.

No komment.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére