Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Amikor már Vágó Istvánt is visszasírod: megnéztük a Párharcot

Fábián Eszter

2022.10.18. 16:40

Nem szeretnék puzséri magasságokba (vagy mélységekbe?!) szállni, de „mi ez a pusztító alpáriság?”

 

Tudom, annyian elmondták már előttem ezt, meg hogy ez nem csak egy műsorról szól, hanem ez egy tendencia. Tudom, mégsem bírom szó nélkül hagyni, hogy olyan szintű szellemi mélységekbe süllyed manapság a televíziózás (is), hogy tényleg azt érzem, visszamentünk vagy 200 évet, ahol még az analfabetizmus is a világ legtermészetesebb dolgának számított.

Elindult a Párharc című műsor a TV2-n, ahol ismert, és párkapcsolatban élő emberek (vagy ismert emberek barátai, nem vicc, behívták G.w.M haverját, meg Varga Viktorét is, de hogy rajtuk kívül bárkit érdekelnének-e ezek a párok, azt erősen kétlem) versenyeznek egymással. Különböző szívatós feladatok vannak, ahogy azt az ehhez hasonló reality-knél megszokhattuk, meg persze totál érdektelen belső viszályok és proliság minden mennyiségben. De ha ez még nem lenne elég, akkor szólnék, hogy aki a Mónika-show szellemi látképét hiányolná, nyugodtan kukkantson bele az első részbe, ugyanis a hatalmas teljesítményeik miatt a televízióban szereplő magasértelmiségiek nagy része (több páron kifogott)

NEM TUDOTT ÖSSZEADNI KÉT SZÁMOT.

 

Igen, ez halál komoly.

A nevüket sem tudtam megjegyezni pár női tagja, akinek a kilencvenes évek vége óta feltételezhetően ott ragadt a szája felett egy piercing (basszus, még egy ilyen csaj van. Ezek szerint, lehet hogy ez felvételi követelmény) szóval a hölgyike konkrétan pánikrohamszerű sírógörcsöt kapott attól, hogy nem tud 2 darab négyjegyű számot összeadni. De még ezzel se lenne akkora probléma, ha az Észbontókat vagy a Mónika show-t nézném, de sajnos nem így van. Feltételezem, hogy a feladatokra épülő műsorban nem feltétlenül szellemi mélység versenyt szerették volna rendezni, de azért mégis sikerült.

Siralmas, borzasztó, kiábrándító és elkeserítő ez az egész, hogy egy hétköznaponként főműsoridőben sugárzott alapvetően ügyességi versenyre épülő műsorban átveszi az irányítást az ostobaságpornó.

 

Sosem gondoltam volna, hogy Vágó István az enyhén vitatott szellemi képességével (azonban annál duzzadóbb nagyotmondásával, leszerepelt értelmiségiként és lelkes Gyurcsány-hívőként) a televíziózás szellemi fénykorát fogja jelenteni, és hogy több mint 20 év elteltével már nem az lesz a kérdés, hogy Krisztus előtt pontosan hány száz évvel alapították Rómát, hanem, hogy

Józsi b*meg, nem tudom összeadni a kettőnk születésének dátumát,”

 

akkor én azt mondanám, hogy most megállnék, mielőtt azon fogunk versenyezni, hogy ki tud majd nagyobb X-szel aláírni egy lapon.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére