Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Állítólag lesz valami összejövetel a Hõsök terén

Horváth József György

2017.04.12. 16:58

Bizony ám! Még az Index is reklámozza. Mi az, hogy reklámozza, kötelezõvé tette a részvételt. Nyomatékosította: ez a fontos, csakis ez, nincs más a mai napon, ami fontosabb lenne ennél. Úgy ám! Jobb, ha mindenki tudja: aki ma nem jelenik meg fél 6-kor a Hõsök terén, az nem is ember.
Ott lesz mindenki, aki számít. A rendezvényhez csatlakozó szervezetekből szemezgettünk. Ki nem találnátok a támogatói hátterüket! 

A Soros-hálózat legnagyobb magyarországi kitartottjai a résztvevők között:

  • Artemisszió Alapítvány
  • Átlátszó
  • Eötvös Károly Intézet
  • Háttér Társaság
  • K-monitor
  • Krétakör Alapítvány
  • Mérték Médiaelemző Műhely
  • Ökotárs Alapítvány
  • Patent Egyesület
  • Transparency International Magyarország Alapítvány
  • Társaság a Szabadságjogokért (TASZ)

Természetesen a migránspropaganda is kint lesz a Migszol jóvoltából, és bár nem tudjuk, hogy a rasszizmus, hogy jön ide, de a résztvevők közt lesz a Soros-féle Open Society legnagyobb páneurópai kitartottja is, a European Network Against Racism. Természetszerű, hogy kinn lesz a Tanítanék Mozgalom, a Szubjektív Értékek Alapítvány, sőt még a Szegedi LMBT Közösségért Csoport is, amiből hiányoljuk a Q-t!!!

Két héten belül ez lesz a hetedik kormányellenes demonstráció. Bolondok napján a DK örök ifjai (kb 20-an) tüntettek Soros egyeteméért, egy napra rá pedig egy kiváló multikulti bulit csaptak a budapesti liberálisok, a Facebook pedig bosszúból felfüggesztette a 888 oldalát. Április 4-én, kedden élőláncot szerveztek a CEU köré, majd páran Demszky Gáborral az élen a Parlament elé vonultak rendőröket lökdösni. Vasárnap sikerült összehozni az egész ballib ellenzéki tábort (#akormányváltóerő) és több tízezres tüntetést tartottak ismételten a CEU-ra hivatkozva, de a törvény visszavonása helyett a kormány lemondását követelve.

Hétfőn Áder János aláírta a törvényt, ezért pár százan a Sándor-palota elé vonultak, egyesek pedig az elnöki rezidencia megrongálására vetemedtek. Az agresszív, rendőröket festékkel dobáló demonstráción letartóztatták a főprovokátor, főripacs, főhisztérika Gulyás Mártont, kinek azóta ódák, sőt evangéliumok szólnak mártíromságáról a facebook és a támbli legnihilistább bugyraiban. A provokátor barátai és a slejmek (kb kétszázan) össze is gyűltek kedden Demszkyvel és Mécs Imrével megspékelve a Gyorskocsi utcában, hogy Gulyás kiszabadításáért lökdösődjenek, sikertelenül. Marcika addig halmozta garázdaságait, hogy nagyon úgy látszik végre fizetni fog. Ma, azaz szerdán, sorban a hetedik demonstráción pedig már nemcsak a CEU és a főprovokátor Gulyás Márton lesz terítéken, hanem a külföldről támogatott civil szervezetek miatti hisztéria is.

Érdekes hivatkozási alapokat találnak mostanság egyesek, hogy a kormány ellen tüntethessenek. A legfontosabb tényező valljuk be, mégis a jó idő. Kár azt hinni, hogy ez valódi, egységes kiállás a CEU mellett, ahol a hallgatók (összesen 1200) 20%-a magyar és három milla a tandíj. Elég barátságos idő van ahhoz, hogy a saját érdekei szerint, a saját dilijét szem előtt tartva, bárki tüntethessen a kormány ellen. Az ilyen megmozdulásokon pedig általában nem a "nemes célért" demonstrálók (már ha vannak ilyenek), hanem a Gulyás és Demszky-féle provokátorok viszik el a bulit és aratják le a babérokat, terelik el a figyelmet. És mivel nem az MSZP van kormányon, így a gumibotoktól, a rendőri erőszaktól sem kell tartani. Így biztonságban lehet tüntetni a külföldi egyetemekért, a külföldről finanszírozott civil szervezetekért, a Soros-hálózat megmaradásáért, vagy éppen a háromfejű lemurokért. Ki, hogyan nevezi a mázat, ami alatt a lényeg, a cél már 2010 óta egy és ugyan az: "orbántakarodj".

Ezt bizonyítja az is, hogy a Hősök terén tartandó demonstráció után többen az Oktogon, és így a belváros forgalmának blokkolására készülnek. Az esemény felhívása szerint "a tüntetés hevületét magasabb hőfokra kívánják állítani". Céljuk, "a jelenlegi kormány és holdudvarának lemondatása és eltakarítása a teljes magyar közéletből". (De hol marad a CEU, gyerekek?) Nemrég értesültünk arról is, hogy a tüntetés pár szervezője a 888.hu és a PestiSrácok szerkesztőségének elfoglalására buzdítanak a Facebookon és a Tumblr-ön.

A 444-HVG-Index hármas ismételten megtesz mindent a forradalmi hangulat gerjesztéséért, még egy kis FireChat reklámot is eldurrantottak. De ettől még nem ég az ország. És bár nem szeretném letörni a kevesek elkeseredett forradalmi kedvét, elég csak a múltba nézni. Alaptörvény-módosítások utáni tüntetések 2011 és 2014 között, netadós tünti, stb. Állítólag már ezeken is összejött a kormányváltó, kritikus tömeg. Aztán mind tudjuk mi lett a vége. Sokan már megint a kormány és Orbán Viktor bukását jósolják, miközben a legfrissebb közvélemény-kutatások szerint stabilan vezet a Fidesz-KDNP, miközben az MSZP a Fidesztől 20%-kal lemaradva, egy százalékkal előzi a teljesen identitást vesztett Jobbikot. Az Együtt elég EGYértelműen áll, az LMP pedig éppen az életéért küzd a 4 százalékával, miután a számmisztikázó, elfeledés ellen küzdő Momentum lenyúlta a szavazói egy részét.

Ez van.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére