Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Alaposan helyretették az erdélyiek a magyargyûlölõ Gyurcsányt

Bokor Gábor

2017.11.01. 12:58

Az erdélyi Magyar Polgári Párt szerint a DK-vezér újra össze akarja ugrasztani a magyart a magyarral, és testvérháborút kezdeményez.

Szerda délelőtt reagált a Magyar Polgári Párt Gyurcsány Ferenc azon kijelentésére, melyben amellett érvelt, hogy ne szavazhassanak Magyarországon a külhoni magyarok.

Ne szavazhassanak, akik soha nem éltek Magyarországon! Ne Sydney-ből, Caracasból vagy Székelyudvarhelyről döntsék el, hogy milyen legyen a magyar egészségügyi vagy nyugdíjrendszer"

mondta a bukott miniszterelnök. 

Az MPP közleménye szerint Gyurcsány Ferenc újra össze akarja ugrasztani a magyart a magyarral és testvérháborút kezdeményez, amikor azt javasolja, hogy ne szavazhassanak azok a határon túli magyar állampolgárok, akik soha nem éltek Magyarországon. 

Gyurcsány Ferenc kedden megfogalmazott kezdeményezése nem méltó egy magyar politikushoz. A Kárpát-medencei magyarság a kulturálisan egységes magyar nemzet elválaszthatatlan része"

– írta a párt, amely szerint a nemzetpolitikának a magyar állam, a magyarországi társadalom és a Kárpát-medencei magyar közösségek egyidejűleg részesei.

Elszakított területeken élőkként nem lehetünk közömbösek az aktuálpolitikai történésekkel szemben sem, hiszen ezek határozzák meg a nemzetpolitika irányát is”

 – fejtette ki véleményét a párt. 

Az erdélyi Magyar Polgári Párt figyelmeztet, hogy az a baloldal, amelyiknek a határon túli magyarság nem kellett állampolgárként, kitárná az ország határait mindenki előtt, csupán a határon túlra kényszerített magyarok jogait csorbítaná.

Az érintettség jogán mélyen elítéljük és sajnálatosnak tartjuk, hogy vannak olyan magyarnak tartott állampolgárok, akik pusztán pillanatnyi érdekből Magyarország és a magyar nemzet ellen cselekszenek” 

– áll az állásfoglalásban. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére