Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Agybaj: Márki-Zay szerint Orbán fasiszta pártállamot épít

Horváth K. József

2021.11.10. 16:40

Ember maradhatok-e a saját hazámban? – tette föl a drámai kérdést Bősz Anett az ATV A nap híre című műsorában. Jó Márki-Zay talán inkább kiadná a jelszót: Hajrá, Brüsszel!

 

A kérdés nyilvánvalóan költői. Ha valaki ma Magyarországon úgy érzi, hogy nem maradhat ember, akkor az egyéb gazságokra is képes. Ott ül egy politikus egy baloldali televízió stúdiójában, a sajtószabadság természetes körülményei között kedve szerint kritizálva a regnáló kormányt. Szemlátomást jó egészségi állapotban van, süt róla, hogy nem hajléktalan, zsebében egymillió forintot bőven meghaladó havi fizetéssel, s arról beszél, hogy ember maradhat-e a saját hazájában.

Ezen sóhajtozik az a Bősz Anett, aki a parlamentben is csak kegyelemből lehet képviselő. Liberálisként ugyanis esélye sem lett volna, hogy a szavazók megválasszák, ezért bekönyörögte magát a szocikhoz, hogy helyezzék már el a listájukon az Országgyűlésben. Sokáig persze ott sem bírt a fenekén maradni, hamar összerúgta a port velük, így átkerült a Párbeszéd frakciójába. Majd amikor ott sem volt biztos abban, hogy ember tud maradni az embertelenségben, azaz legfrissebb pártjában, akkor függetlenként volt kénytelen nyomorogni a képviselői jövedelméből. Aztán hogy, hogy nem, befogadták a Demokratikus Koalícióba. Eddigi egyetlen választási sikerét az előválasztáson tudta felmutatni, amikor csak baloldali szavazók voksoltak baloldali jelöltekre. Ez arra jogosítja fel, hogy az éles megmérettetésen majd valószínűleg alulmaradhasson a kormánypárti jelölttel szemben Pest megyében.

Tehát most, amikor lényegében nulla politikai teljesítménnyel, viszont emberi és politikai jogainak gyakorlása teljében, kiegyensúlyozottan éli mindennapjait, kétséget fogalmaz meg, hogy ember-e a saját hazájában, mert ilyen kormány alatt, ugye, nem lehet emberhez méltó életet élni. S ezt sugallja a tévénézőknek is, akiknek, ugye, eszükbe sem jutott ilyen ostobaságról filozofálni.

De nézzük csak, ha – feltéve, de nem megengedve – a baloldal győzne az áprilisi választáson, akkor mitől érezné magát embernek ez a nagyszerű asszony. Bár ezzel a kifejezéssel is óvatosan kell bánni, mert a szoci Korózs Lajos kamuvideójában a magát mentősnek kiadó szélhámost nevezte nagyszerű asszonynak, aki a felvételen azt hazudta, hogy nála a járvány miatt a kórházból hazaküldött betegek közül tízből kilenc meghalt.

Szóval a legnagyobb tisztelettel beszélve Bőszről, a nagyszerű asszonynak föltehetjük a kérdést: mikor lehetne emberhez méltó életet élni napjaink Magyarországán?

Akkor, ha eltörölnék a Márki-Zay által a kukába kívánt rezsicsökkentést? Akkor, ha úgy takarékoskodnánk a rezsivel, ahogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje javasolja? Használjunk kevesebb gázt, villanyt, vizet, és fizessük meg ezért a jelenlegi sokszorosát kitevő piaci árakat, amelyeket a kormány jelenleg a legalacsonyabban tart az Európai Unióban? Hogy a magyarok is úgy éljenek a baloldal uralma idején, amint azt a német és osztrák érzékenyítő filmek példaként már bemutatják, hogy télen hideg otthonunkban vastagon felöltözve, gyertyából és virágcserépből konstruált „fűtőtesttel” temperálunk, amely legalább a kezünket fölmelegíti? Attól érezné magát embernek, ha Ylva Johansson uniós biztossal, a svéd kommunista párt egykori tagjával cseresznyézne egy tálból, aki szerint a bevándorlók nélkül szegényebb lenne az unió? Akkor lehetne emberibb életet élni, ha kinyitnánk a kapukat a migránsok előtt – mint Márki-Zay tervezi –, hogy szabad utat adjunk nemzeti kultúránk felforgatásához, megszokott életünk sárba tiprásához, a késelésekkel, robbantásokkal, gázolásokkal végrehajtott terrorcselekményekhez, lányaink, asszonyaink meggyalázásához?

Az lenne emberibb Bősz Anettnek, ha az LMBTQ-lobbi szabadon érzékenyíthetné gyermekeinket az óvodában, iskolában a szülői akarattól eltérő szexuális orientáció megismerésére, a nemátalakító műtétek elvégzésének lehetőségeire?

Az volna Bősz Anett fogára való, ha a magyar miniszterelnök úgy köszöntené a hallgatóságot, hogy Hajrá, Magyarország! Hajrá, Brüsszel!, ahogy Márki-Zay első külföldi útján a belga fővárosban tette?

Ezek után önök csodálják, hogy a magyarok háromszor egymás után mereven elzárkóztak az efféle bűzös iránytól, és rendre kétharmaddal utasították el Gyurcsányt, a rasszista Jobbikkal is szövetkezni képes baloldali pártokkal együtt?

Bősz Anettnek az az emberi, ha ilyen előzmények után Márki-Zay Péter ki merészeli jelenteni, hogy Orbán fasiszta pártállamot épít?

Szerencsére magyarok millióinak erről gyökeresen más a véleménye.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Vancsa Zalán ötmillió euróért ír alá a Manchester Cityhez

Orvosi vizsgálaton vesz részt Vancsa Zalán pénteken Manchester Citynél. Az MTK 17 éves futballistájának angliai pályafutásáról alig néhány hete állapodtak meg. Az angol bajnokcsapatot is működtető City Football Group holding ötmillió euróért veszi meg a fiatal magyar csatár játékjogát.

Megjelent a Szamizdat 16

Megjelent a Szamizdat 16

A miniszterelnök új írásában az Európai Bíróság hamarosan elkészülő ítéletéről és annak hatásáról értekezett. A szamizdatot módosítás nélkül közöljük.

Karácsonyék ellen vallott egy tanú, Bajnai és MZP Londonban egyeztetett

Karácsonyék ellen vallott egy tanú, Bajnai és MZP Londonban egyeztetett

Egy tanú részletes vallomást tett arról, hogy a Karácsony Gergely vezette főváros Berki Zsolt közreműködésével miként próbált vevőt találni a Városházára. Londonban pedig Bajnai és Márki-Zay tartott hosszú megbeszélést. Tízéves gyerekeket vettek fel egy LMBTQ-klubba, szüleik tudtán kívül.

Kálmán Olga és a hülyének nézett magyarok

Kálmán Olga és a hülyének nézett magyarok

A gyűlölet erőt ad. Sokkal több erőt ad, mint a hit, remény, szeretet. Kálmán Olgáról jutott eszembe ez a bölcsesség, aki úgyis mint egykori baromira függetlenobjektív műsorvezető, elment egykori munkahelyére, az ATV-be és tíz percen keresztül folyamatosan gyűlölködött.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére