Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Agybaj: Márki-Zay szerint Orbán fasiszta pártállamot épít

Horváth K. József

2021.11.10. 16:40

Ember maradhatok-e a saját hazámban? – tette föl a drámai kérdést Bősz Anett az ATV A nap híre című műsorában. Jó Márki-Zay talán inkább kiadná a jelszót: Hajrá, Brüsszel!

 

A kérdés nyilvánvalóan költői. Ha valaki ma Magyarországon úgy érzi, hogy nem maradhat ember, akkor az egyéb gazságokra is képes. Ott ül egy politikus egy baloldali televízió stúdiójában, a sajtószabadság természetes körülményei között kedve szerint kritizálva a regnáló kormányt. Szemlátomást jó egészségi állapotban van, süt róla, hogy nem hajléktalan, zsebében egymillió forintot bőven meghaladó havi fizetéssel, s arról beszél, hogy ember maradhat-e a saját hazájában.

Ezen sóhajtozik az a Bősz Anett, aki a parlamentben is csak kegyelemből lehet képviselő. Liberálisként ugyanis esélye sem lett volna, hogy a szavazók megválasszák, ezért bekönyörögte magát a szocikhoz, hogy helyezzék már el a listájukon az Országgyűlésben. Sokáig persze ott sem bírt a fenekén maradni, hamar összerúgta a port velük, így átkerült a Párbeszéd frakciójába. Majd amikor ott sem volt biztos abban, hogy ember tud maradni az embertelenségben, azaz legfrissebb pártjában, akkor függetlenként volt kénytelen nyomorogni a képviselői jövedelméből. Aztán hogy, hogy nem, befogadták a Demokratikus Koalícióba. Eddigi egyetlen választási sikerét az előválasztáson tudta felmutatni, amikor csak baloldali szavazók voksoltak baloldali jelöltekre. Ez arra jogosítja fel, hogy az éles megmérettetésen majd valószínűleg alulmaradhasson a kormánypárti jelölttel szemben Pest megyében.

Tehát most, amikor lényegében nulla politikai teljesítménnyel, viszont emberi és politikai jogainak gyakorlása teljében, kiegyensúlyozottan éli mindennapjait, kétséget fogalmaz meg, hogy ember-e a saját hazájában, mert ilyen kormány alatt, ugye, nem lehet emberhez méltó életet élni. S ezt sugallja a tévénézőknek is, akiknek, ugye, eszükbe sem jutott ilyen ostobaságról filozofálni.

De nézzük csak, ha – feltéve, de nem megengedve – a baloldal győzne az áprilisi választáson, akkor mitől érezné magát embernek ez a nagyszerű asszony. Bár ezzel a kifejezéssel is óvatosan kell bánni, mert a szoci Korózs Lajos kamuvideójában a magát mentősnek kiadó szélhámost nevezte nagyszerű asszonynak, aki a felvételen azt hazudta, hogy nála a járvány miatt a kórházból hazaküldött betegek közül tízből kilenc meghalt.

Szóval a legnagyobb tisztelettel beszélve Bőszről, a nagyszerű asszonynak föltehetjük a kérdést: mikor lehetne emberhez méltó életet élni napjaink Magyarországán?

Akkor, ha eltörölnék a Márki-Zay által a kukába kívánt rezsicsökkentést? Akkor, ha úgy takarékoskodnánk a rezsivel, ahogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje javasolja? Használjunk kevesebb gázt, villanyt, vizet, és fizessük meg ezért a jelenlegi sokszorosát kitevő piaci árakat, amelyeket a kormány jelenleg a legalacsonyabban tart az Európai Unióban? Hogy a magyarok is úgy éljenek a baloldal uralma idején, amint azt a német és osztrák érzékenyítő filmek példaként már bemutatják, hogy télen hideg otthonunkban vastagon felöltözve, gyertyából és virágcserépből konstruált „fűtőtesttel” temperálunk, amely legalább a kezünket fölmelegíti? Attól érezné magát embernek, ha Ylva Johansson uniós biztossal, a svéd kommunista párt egykori tagjával cseresznyézne egy tálból, aki szerint a bevándorlók nélkül szegényebb lenne az unió? Akkor lehetne emberibb életet élni, ha kinyitnánk a kapukat a migránsok előtt – mint Márki-Zay tervezi –, hogy szabad utat adjunk nemzeti kultúránk felforgatásához, megszokott életünk sárba tiprásához, a késelésekkel, robbantásokkal, gázolásokkal végrehajtott terrorcselekményekhez, lányaink, asszonyaink meggyalázásához?

Az lenne emberibb Bősz Anettnek, ha az LMBTQ-lobbi szabadon érzékenyíthetné gyermekeinket az óvodában, iskolában a szülői akarattól eltérő szexuális orientáció megismerésére, a nemátalakító műtétek elvégzésének lehetőségeire?

Az volna Bősz Anett fogára való, ha a magyar miniszterelnök úgy köszöntené a hallgatóságot, hogy Hajrá, Magyarország! Hajrá, Brüsszel!, ahogy Márki-Zay első külföldi útján a belga fővárosban tette?

Ezek után önök csodálják, hogy a magyarok háromszor egymás után mereven elzárkóztak az efféle bűzös iránytól, és rendre kétharmaddal utasították el Gyurcsányt, a rasszista Jobbikkal is szövetkezni képes baloldali pártokkal együtt?

Bősz Anettnek az az emberi, ha ilyen előzmények után Márki-Zay Péter ki merészeli jelenteni, hogy Orbán fasiszta pártállamot épít?

Szerencsére magyarok millióinak erről gyökeresen más a véleménye.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

A baloldal ma is görcsösen ragaszkodik Lenin tanításához

A baloldal ma is görcsösen ragaszkodik Lenin tanításához

Emlékszünk jól: a baloldal következetesen kitartott amellett, hogy nem politikai, hanem szakmai okokból tartotta vissza Brüsszel a Magyarországnak járó összeget. Aztán a napokban a Szabad Európa cikkéből kiderült, hogy mégis. A gyerekek szexuális befolyásolása miatt történhetett mindez. Tehát politikai okokból, amit Orbán Viktor mai rádióinterjújában meg is erősített.

A magyarok úgy látják, hogy Ukrajna jobban járna a béketárgyalással a háború folytatása helyett

A magyarok döntő többsége (70 százalék) szerint inkább a béketárgyalások állnának Ukrajna érdekében, nem pedig a háború folytatása – derül ki a Nézőpont Intézet aktuális kutatásából. Politikai hovatartozástól függetlenül, minden társadalmi csoportban többségi álláspont, hogy az ukránok érdekében állna a béketárgyalások megkezdése.

A multikulturalizmus folyamatos feszültségforrást jelent

A multikulturalizmus folyamatos feszültségforrást jelent

Miután a marokkói válogatott vasárnap 2-0-ás győzelmet aratott Belgium felett, a többed-generációs marokkói hátterű, ám már belga állampolgárságú bevándorlók lángba borították Brüsszelt és tűzijátékot lőttek a rendőrökre. A fősodratú médiumok szokásos valóságtorzító beszámolói szerint a vandalizmusért a „marokkói szurkolók” tehetők felelőssé, ami akár igaz is lehetne, ha a világbajnokság Belgiumban lenne és nem Katarban. Ráadásul érdekes módon hasonló eseményekre került sor a szintén nagylétszámú marokkói populációval rendelkező hollandiai Rotterdamban is. Szóval az egyetlen lehetséges magyarázat, hogy a progresszívok által néhány éve még vehemensen tagadott és „szélsőjobboldali fantazmagóriának” titulált párhuzamos társadalmak integrációra képtelen bevándorlói állnak az erőszakos cselekmények mögött. De miért lepődik meg azon bárki, hogy az erős etnikai-vallási-kulturális identitással rendelkező bevándorlók nem akarnak beilleszkedni olyan nyugat-európai országokba, amelyek minden eszközzel saját kultúrájuk, szokásaik és történelmük felszámolásán munkálkodnak? A multikulturalizmus az identitásnélküli Európában egyetlen dologra képes: folyamatos feszültségforrást generálni.

Franciaország már készül a téli áramkimaradásokra

Franciaország már készül a téli áramkimaradásokra

Jelenleg az ország reaktorainak fele nem üzemel a folyamatban lévő karbantartások miatt, az erőművek új generációja pedig még nem épült meg.

Orbán-Golob találkozó: Magyarország és Szlovénia kapcsolatait semmiféle probléma nem terheli

Orbán-Golob találkozó: Magyarország és Szlovénia kapcsolatait semmiféle probléma nem terheli

Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a szlovéniai Mariborban munkaebéden tárgyalt Robert Golobbal, Szlovénia miniszterelnökével – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Ennyit a megújuló energiaforrásokról, avagy bajban a német zöldek

Ennyit a megújuló energiaforrásokról, avagy bajban a német zöldek

Úgy tűnik bebizonyosodott Donald Trump figyelmeztetése, miszerint Németország az orosz gáztól való függősége miatt sebezhetővé válik. Az ország baloldali kormányának zöldítési terveit teljesen ugyanis teljesen tönkretette az ukrajnai háború és az azzal járó gázhiány.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére