Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Afrikai szintre züllesztette az ellenzék a parlamentet

888.hu

2018.12.12. 12:00

Az ellenzék a migránsállamok szintjére züllesztette a parlamenti munkát. Bekiabálnak, agresszívkodnak és Tordai Bence kicsit úgy viselkedik, mint egy vidéki tinilány, aki kapott egy Ájfont és egybõl influenszernek képzeli magát. Becsusszant a parlamentbe és már egybõl politikusnak hiszi magát.

Az ellenzék kicsit Ugandában érzi magát, hiszen a parlamenti munkát egy harmadik világbeli gyarmat szintjére züllesztették le. A nullszázalékos támogatottságú Tordai a leghangosabb, aki amúgy végiginfluenszerkedi a szavazást, rögtönzött interjúkat próbál készíteni, és közben fel-alá rohangál a padsorok között. Miközben füttyögtek, hangoskodtak és lökdösődtek, megpróbálták fizikailag megakadályozni a valódi képviselőket, hogy szavazzanak.

Egy adott pillanatban az ellenzékiek Orbánt is megrohamozták, aki némi közönnyel és sztoikus nyugalommal nyugtázta, hogy az ellenzék szellemi színvonala még az ugandai szintet sem éri el. Tordai – mivel kifogyott az érvekből – azt kezdte el szajkózni, hogy Orbán 2011 óta nem legitim miniszterelnök (ezt még nem tudtuk megfejteni), ez a narratíva pedig meglehetősen hasonlít a "Horthy volt az utolsó kormányzó" toposzhoz. Egyelőre nem tudni, hogy mire gondolt a költő, amint kiderül, meg fogjuk írni.

Szívesen adok interjút önnek, de most törvényt kell alkotnunk"

– válaszolt a miniszterelnök Todai interjúkérelmére.

Az ülésvezetésre kijelölt Latorcai Jánost fizikai erővel akadályozták meg az ellenzékiek, hogy az ülésvezetést megkezdje, aminek jogkövetkezményei lesznek. A fegyelmi szankció mértékéről a későbbiekben határoznak – tudatta a házelnök.

Az ülést megtartották, a törvényjavaslatokról való szavazás cikkünk megjelenésekor is gördülékenyen folyik. Igaz, valami sípszó behallatszik a háttérből.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére