Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Abdul, az afgán migráns Magyarország miatt sivalkodott, de visszafelé sült el

Sümeghi Lóránt

2018.07.14. 19:00

A baloldali, brit Independent címû migránssimogató lap hosszú cikket közölt Magyarországról és a bevándorlásról.

A valamilyen kifürkészhetetlen oknál fogva Soros Györgyhöz köthető szervezet képviselőitől nyilatkozatokat kérő orgánum - szokásához híven - olyan mennyiségű hazugságot és csúsztatást közölt le a magyar határvédelemmel és bevándorláspolitikával kapcsolatban, hogy azzal foglalkozni sem érdemes. Ugyanakkor a kizárólag "szakmai alapon" megkérdezett Soros-bérenceken kívül

megszólal a cikkben Abdul is, aki önmagára afgán menekültként hivatkozik.

Elmondása szerint jelenleg a Vámosszabadiban működő befogadóállomáson tartózkodik és nem győzi hangsúlyozni, mennyire embertelenek a körülmények - dacára annak, hogy a központ szoros együttműködésben van a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel, a Katolikus Karitásszal és a Máltai Szeretetszolgálattal is. 

Azt most hagyjuk, hogy Abdul annak ellenére, hogy számos biztonságos országon keresztül vándorolt be Magyarországra (Törökország, Szerbia) még mindig üldözött menekültként és nem bevándorlóként hivatkozik magára. A felett is hunyjunk nagyvonalúan szemet, hogy Abdul annyira "örül", hogy végre elérte a biztonságos Európát, hogy azt tervezi, tovább is indul a még jobb élet reményében, Nyugat-Európába.

Az viszont sokkal érdekesebb, hogy a lapnak nyilatkozva, sivalkodás gyanánt Abdul megjegyzi:

ebben az országban csak annak van jövője, aki magyar."

Az Independent pedig olyan súlyos vádnak érzi ezt Magyarországra nézve, hogy nem is kommentálja azt. Hiszen a migránssimogatók szerint egy ilyen mondat magáért beszél.

Szerintük ennél szörnyűbb bűnt el sem követhet egy nemzet, hogy elsősorban a saját állampolgárainak biztosítja a jövőjét és nem egy olyan bevándorlónak, aki kénye-kedve szerint, a segélyek méretétől függően válogat a biztonságos országok listájából. Hát ide jutott Magyarország. Megjegyzem, remélem sokáig ebben az állapotban is marad!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére