Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A tüntetés a vírus felett aratott győzelem ünnepe volt

Horváth K. József

2021.06.07. 16:00

Karácsonyék a szombati tüntetés megszevezésekor nyilván mindenre gondoltak, csak arra nem, hogy a Kossuth téri demonstráció nem is annyira a Fudan Egyetem ellen fog szólni, mint annak az ünneplése lesz, hogy – Orbán Viktor szavaival szólva – „legyőztük a járványt!”

 

Napjainkban még számos országban kijárási tilalom van érvényben, ami eleve kizárja, hogy tüntetni lehessen. Sok helyen csak maszkban lehet kimenni az utcára. Arról nem is beszélve, hogy amennyiben a baloldal vírusellenes stratégiája, a kormánynak címzett tanácsai szerint szerveződött volna a védekezés, ma sehol nem tartanánk az átoltottság terén.

Rengeteg erőfeszítés, a baloldallal való folytonos kötélhúzás kellett ahhoz, hogy ma akár már tüntetni is lehessen nálunk, valamint lépéseket tenni az élet újraindítása érdekében.

Emlékezhetünk, a gyurcsányista baloldal nem szavazta meg a koronavírus-törvényt, hogy akadályozza a kormány cselekvőképességét, lassítsa a védekezést. Zavart keltett a maszkok, lélegeztetőgépek beszerzése terén. Hergelt, hogy az emberek ne hallgassanak a kormányra, ne vegyék készpénznek a szavait. Forduljanak felé ellenségesen, előkészítve a baloldal hatalomra kerülését 2022-ben. Képesek voltak külföldön is megtámadni Magyarországot, folyamatosan követelték, hogy csak az uniós engedéllyel rendelkező oltóanyagokat lehessen használni. Itthon akit csak lehetett, lebeszéltek az orosz és a kínai vakcina felvételéről. Emberkísérletekről beszélve halálkampányt folytattak. Majd amikor szélsőséges oltásellenességük látványosan megbukott, hirtelen oltáspártivá maszkírozták magukat. A lényeg azonban nem változott, a háttérben a mai napig maradt az életellenesség, az oltásellenesség.

A szombati tüntetés a vírus felett aratott győzelem szimbólumaként is felfogható, amelyet a baloldal szervezett egy hatalmas országos összefogás sikerének megünneplésére. Ennek valamennyien örülhetünk. Ahogy Dömötör Csaba fogalmazott a Facebook-oldalán:

a tüntetés az oltás ünnepe volt. Ha tetszik, a gyülekezés szabadságáé, a felszabadulásé.

Hitelességét mi sem támaszthatná alá jobban, mint hogy a gyurcsányisták celebrálták, önkéntelenül is elismerve, hogy a védekezés helyes volt, a benne részt vevők tiszteletet és köszönetet érdemelnek,

a baloldal pedig ezúttal is leszerepelt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Állítólag Moszkva kész gázt szállítani az épen maradt vezetéken

Oroszország készen áll a gázszállításra a Északi Áramlat-2 vezeték sértetlenül maradt szálán – közölte Alekszandr Novak orosz miniszterelnök-helyettes szerdán a Rosszíja 24 hírtévével.

Hideg télhez meleg ovi

Hideg télhez meleg ovi

Derék berlini honfitársaim szerintem maguk sem tudták, hogy mi hiányzik a német fővárosból. Most viszont vége a találgatásoknak, az izgalmas várakozásnak és a sötétségben kigyúlt egy szivárványszínű fáklya. Berlinben megnyílik az első leszbikus-meleg óvoda.

„Nagy hang, kis képesség”, avagy ki az igazi törpe, Ferenc?

„Nagy hang, kis képesség”, avagy ki az igazi törpe, Ferenc?

Kétségbeejtő Gyurcsány szellemi színvonala. Odáig süllyedt, hogy képtelen megalapozott bírálatot megfogalmazni Orbán Viktorról, ezért alkatával, magasságával kezd el gúnyolódni. Pipiskedéssel, ágaskodással gúnyolódik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére