Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A The Guardian szerint a 888.hu Orbán-párti

Sümeghi Lóránt

2018.04.06. 17:20

A The Guardian címû brit liberális napilap ismét bebizonyította, hogy az oknyomozó, tényfeltáró és a rejtett, sok esetben titkolt igazságokat felfedõ újságírás bölcsõje és fellegvára valóban a nagybetûs Nyugaton található.

Sherlock Holmes is megirigyelné annak az újságírónak az éleslátását, aki a The Guardian felületén egy tetemes, személyeskedésektől sem mentes orbánofób sivalkodás keretében próbálja elmagyarázni a "fejlettnyugaton" élőknek többek között azt, hogy a nemzeti szuverenitás megvédése és az illegális bevándorlás elleni kormányzati fellépés bizony szörnyen elítélendő.

A cikkíró hihetetlenül magas szintű oknyomozó, tényfeltáró képességét bizonyítja, hogy a vállaltan a Best of Viktor és a 888.hu koprodukciójából születő vírusvideó gazdájának portálunkat jelöli meg, ráadásul leleplező hangvételben hozzáteszi, 

amely Orbán-párti."

Már önmagában az a tény is vicces, hogy a nemzeti felfogású magyar kormányt szinte napi szinten leköpő, lesajnáló és megvető "függetlenobjektív" és "szakmai" liberális sajtónak több mint két évébe telt, hogy a 888.hu-ról kiderítse, hogy Orbán-párti lap.

Ez a hatalmas újságírói teljesítmény főként annak tükrében megmosolyogtató, hogy lapunk megalakulásától kezdve, egyenes gerinccel vállalta – a többi álságos médiummal szemben –, hogy az, ami. Sőt, hitvallásunkról nemegyszer beszéltünk, ráadásul most is azzal a jelszóval fogadjuk az olvasói táborunkat, hogy "Mi vagyunk Soros ellenzéke!" 

De hát a nagybetűs Nyugattal kár vitatkozni. Ha ők úgy érzik, lelepleztek minket, akkor nincs mese. Kíváncsian várjuk a következő "gyomrost" onnan, ahol a BBC-re vagy a CNN-re mértékadó és kiegyensúlyozott médiumként hivatkoznak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

Idáig süllyedt a baloldal politikai kommunikációja

A baloldal és annak vezére nem bír leállni a választás tisztaságát és az alkotmányosságunkat megkérdőjelező hazudozással. Kövér László volt kénytelen helyre tenni Gyurcsány Ferencet, aki törvénytelennek minősítette az új, ötödik Orbán-kormányt az Országgyűlésben. A DK elnöke szerint a választás nem a népakaratot fejezte ki, mert az nem volt szabad és tisztességes. Amit ezután a házelnöktől és Dömötör Csabától kapott, azt nem teszi zsebre. Bár a fideszes reakciókra frappáns választ nem tudott adni, a Facebook oldalán azért megmutatta, mennyire kemény fából faragták.

Orbán Viktor: kiállunk Magyarország energiabiztonsága mellett

Videókonferencia keretében tárgyalt egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Charles Michel, az Európai Tanács elnöke hétfőn a május 30-31-i rendkívüli uniós csúcs előkészítéseként – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Alkalmas-e az Európai Bizottság új javaslata arra, hogy az EU valóban függetlenedjen az orosz energiától?

A héten az Európai Bizottság új, az orosz energiától való függetlenedést célzó javaslattal állt elő. A tervezet erőteljesen építene a cseppfolyósított-földgázra és a megújuló energiára, de helyet kapott abban néhány, igencsak egzotikus elképzelés is, így például az, hogy minden céges autó legyen kötelezően nulla kibocsátású. Nagy kérdés, hogy a javaslat a realitások talaján áll-e és meg tudja-e oldani az energetikai gondjainkat vagy csupán egy újabb vágyálom-összesség.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére