Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szólásszabadság fellegvárában nem szabad kérdõre vonni egy SZDSZ-est

888.hu

2017.09.30. 14:58

Az amerikai liberálisok fellegvárnak számító Berkeley-n, a magyar gyûlöletkeltés tengernagyának számító SZDSZ-es Magyar Bálint elõadást tartott a magyar "diktatúráról". Egy résztvevõ, aki mellesleg 600 kilométert utazott azért, hogy a bukott eszdéeszes hazugságait megcáfolja, egy kérdést mert feltenni, amit a honi liberálisok máris támadásként aposztrofálnak.

Az Index, Magyar Bálint eszdéeszes politikus előadásáról szóló anyagában már a címben is valótlanságot állít, hiszen azt írják: "Magyar diplomata támadta meg Magyar Bálintot a Berkeley-n. "

A cikkre kattintva kiderül, hogy Simicska lapja ismét hazudott, hiszen a magyar diplomata csupán kérdezni merte a volt politikust. Érdekes, hogy a szólás- és sajtószabadságért küzdő, minden héten diktatúrázó Index már egy ártatlan kérdést is támadásként aposztrofál. 

Magyar Bálint, aki amúgy SZDSZ-es oktatási miniszterként vált hírhedté, többek között a felsőoktatási tandíj emelése mellett kampányolt. Amióta kiszorult a politikai életből leginkább vidéken és külföldön haknizik, még egy könyvet is írt, a fideszes "posztkommunista maffiaállamról". Ebből próbál megélni, így került az amerikai Berkley-re is. 

Az SZDSZ korrupciós ügyeit, valamint magyarellenes tevékenységeit kérte számon az a magyar diplomata, aki az Index szerint "megtámadta" Magyar Bálintot. 

Korábban diáklázadás tört ki a Berkeley-n

Az ellenvéleményt elfogadni nem tudó liberálisok korábban a Berkeley egyetemen a híres jobboldali provokátor és megmondóember, Milo Yiannopolus előadása miatt diáklázadást robbantottak ki, ahol aztán összecsaptak a republikánusokkal, de leginkább törtek-zúztak, fosztogattak. 

Még szerencse, hogy a kérdéseket feltevő diplomatát nem verték meg. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére