Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szocik szerint teljesen rendben van, ha Nagy Blanka „kurvaanyázva” engedi ki a gőzt

Nagy Gábor

2019.07.30. 07:59

Fasza!

Augusztus 7-én mutatják be hivatalosan a kiskunfélegyházi ellenzéki képviselőjelölteket, köztük az MSZP által támogatott Nagy Blankát. A Magyar Nemzet megkérdezte a helyi szocikat, miért indítják a bevándorláspárti média kedvenc diáklányát, de csak egy rövid választ kaptak a lap munkatársai. Azt írták, hogy bár Nagy Blanka stílusán el lehet vitatkozni, azonban sokan bátornak, sőt, hősnek tartják a diáklányt, aki így könnyen bekerülhet a helyi képviselő-testületbe.

Egy mondvacsinált figura mondanivaló nélkül – Nagy Blanka képviselőségre tör

A Hír TV birtokába került dokumentum alapján az MSZP az ocsmány beszédéről híres Nagy Blankát indítja Kiskunfélegyházán az önkormányzati választáson. Nem olyan rég Blanka még azzal sírta tele a sorosista sajtót, hogy diáktársai elfordultak tőle „közéleti szerepvállalása„ miatt – persze ha ezalatt azt értjük, hogy trágárságokat ordítoz, akkor stimmel a megállapítás.

A szociknál teljesen elfogadott, ha valaki „kurvaanyázva” engedi ki a gőzt. Pár hónapja a párt országgyűlési képviselője, Bangóné Borbély Ildikó patkányozta le a kormánypárti szavazókat, és lapinformációk szerint mindez az MSZP „kemény magjában” komoly sikert aratott, mert az meg tudta szólítani, mozgósítani tudta a törzsbázist.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére