Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szocik „rozsdás vasökle” beismerte: rasszista szavazatokra hajtottak Borsodban

888

2020.10.13. 20:38

Komjáthi Imre az MSZP munkásparaszt elnökhelyettese otthonos környezetben, az ATV stúdiójában elmondta, szerinte Bíró László személye „nem biztos, hogy Borsodban is ugyanolyan ellentmondásos volt” a helyieknek.

A mandiner cikke szerint az ATV Nap híre című műsorának hétfői vendégei Barkóczi Balázs szóvivő (DK), Komjáthi Imre elnökhelyettes (MSZP), valamint Szakonyi Péter újságíró voltak.

A beszélgetés során Komjáthi Imre elmondta, szerinte Bíró László személye „nem biztos, hogy Borsodban is ugyanolyan ellentmondásos volt” a helyieknek. Mindezt a többi között azzal indokolta, hogy szerinte

Borsodban, Szabolcsban sok helyen (...) életvitelükből adódóan vagy inkább élethelyzetükből adódóan vannak rasszista emberek.

Mint fogalmazott:

Elnézést, most a borsodi fog belőlem beszélni: nem biztos, hogy Borsodban is ugyanolyan ellentmondásos volt ez a személyiség a helyieknek. (...) Én ezt bátran ki merem mondani, hogy azért Borsodban, Szabolcsban sok helyen, ahol – most lehet, hogy ilyen fura fogalmat fogok használni – hogy életvitelükből adódóan vagy inkább élethelyzetükből adódóan vannak rasszista emberek, azok másként értékelik ezt. Ami nem jó, de ez azt mutatja, hogy van dolgunk kőkeményen, már régen el kellett volna kezdünk egész másként politizálni a vidéken.

Ahogy Kálmán bá mondaná:

Végül is 2022-ig még lecserélhetik az M betűt az egyre népszerűtlenebb párt nevéből (ahogy korábban már egyet kirúgtak belőle) például N-re és kölcsönkérhetik a barna ingeket Bíróéktól. Csak nehogy aztán Jakabék meg jobban elvörösödjenek, mint a vasárnapi bukta után.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére