Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A szégyen és a pánik elvette a pesti balos politikusok eszét

888.hu

2021.09.30. 16:05

Tagadásba és mesékbe menekülnek a Fővárosi Közgyűlés gyurcsányista tagjai, amint szóba kerül az ElkXrtuk című film elhallgattatása.

 

A budapesti Fidesz-frakció oldalán látható egy összeállítás a közgyűlés üléséről, ahol először Gy. Németh Erzsébet közli, hogy nem ő mondja meg, milyen filmet hol és hányszor játsszanak.

A szintén DK-s Szaniszló Sándor, a XVIII. kerület polgármestere viszont már azt javasolta, hogy a Gyurcsány Ferenc bukott miniszterelnökről szóló politikai thrillert játsszák a „fideszes székházakban”.

Rendkívül hihető, hogy Gy. Némethet nem befolyásolják a párttársai vagy a DK elnöke, akiről a film szól, és amely pártnak ő elnökségi tagja...

 

A felvetés oka nem volt más, minthogy a bemutatásra váró Elkxrtuk című Gyurcsány-filmet ne csak korlátozott előadásszámban sugározza a fővárosi tulajdonú Budapest Film, mint ahogy tervezi, hiszen az érdeklődés nagyobb iránta, mint az új James Bond-filmre. Üzletileg tehát egyáltalán nem indokolt a korlátozás.

Esetleg azért a „művészi” szabadság” sztanioljába csomagolt vetítésszám-korlátozás iránti alázat, nehogy meglássák az emberek, milyen a főnökének, Gyurcsánynak az
igazi arca?

A választ önökre, olvasókra bízom.

De ahogy látom, az olvasók, azaz Önök már döntöttek is. Úgy elröptették seprűnyélen Gy. Németh Erzsébetet az újbudai képviselőjelöltek közül, hogy oda legalább négy évig vissza se térhet.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Észak-Korea győzelmet hirdetett a Covid felett

Kim Dzsong Un eltörölte a járvány miatti korlátozásokat.

Milák Kristóf országos csúccsal lett ezüstérmes

Milák Kristóf országos csúccsal lett ezüstérmes

Milák Kristóf országos csúccsal ezüstérmet nyert 100 méter gyorson szombaton a római úszó Európa-bajnokságon. A számot a román David Popovici világcsúccsal nyerte.

Határozott, migrációellenes üzenettel robbantotta be kampányát a Salvini vezette Liga

Olaszország jelképes helyszínein indította el választási kampányát a Matteo Salvini vezette jobboldali Liga, mely Lampedusán megvilágította a migránsok érkezési helyszíneként ismert kikötőt, Milánóban a közbiztonságilag veszélyes központi pályaudvart, Rómában pedig az adóhivatal és a nyugdíjintézet székházát péntek este.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére