Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A patkányozó Bangóné a vagyonelkobzás bűvöletében

Prokaj Dávid

2020.09.18. 13:55

Az ATV A Nap híre című műsorában a tesztek ingyenességét kérte számon Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője, akiből egy mondat erejéig még elő is bújt a kommunista beidegződése: a vagyonelkobzás vágya.

Felháborítónak nevezte a tesztekre hatósági ár kiszabását. Emlékeztetett, hogy tavasszal minden héten meghallgathatták a Parlamentben Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert, hogy éppen hány millió maszkot és tesztet sikerült vásárolniuk. Majd kiemelte, hogy ezeket mind adóforintokból vették meg.
A szocialista képviselő feltette a kérdést, hogy: „miért kell nekünk ezért fizetni? Akár 19.500 forintot, akár 30.000 forintot?!”
Majd felhoz egy friss, de anonim felmérést, miszerint: „a magyar családoknak a 40 százaléka került rosszabb helyzetbe a járvány miatt, mert vagy elveszítette a munkáját, vagy mert kevesebb bérért dolgozik. És ezek után még azt mondja a miniszterelnök, hogy csak ennyit tudunk a tesztek árából engedni. Felháborító! Ők mondják, nap mint nap elhangzik, hogy a magyar ember egészsége és védelme a legfontosabb. Hát nem ezt látjuk továbbra se!” – így Bangóné.
Majd ezután:

„Hány száz milliárdot osztottak szét a haverok közt a járvány ideje alatt?!”

A műsorvezető rögtön válaszolt is neki:

„Azt most már nem lehet visszaszedni.”

Több se kellett Bangónénak, kikelve magából előjött belőle a kommunista beidegződés, mikor megjegyezte:

„De! Mindig mindent vissza lehet szedni!„

Valószínűleg nem értesült a patkányozó, a félrevezetés és a szereptévesztés állapotába kerülő képviselőasszony, hogy a vagyonelkobzások időszaka már lejárt. A hatalmi ágak szétváltak, így a bíróságok függetlenek. Ez része a jogállamiságnak, melynek állítólagos hazai megszűntéről oly sokszor sivalkodták végig a haladó sajtót.
Mint ismeretes, hatósági árat vezetett be a kormány a PCR tesztekre, mely 19.500 forint lesz. Ennél nem lehet drágább a tesztelés, csak olcsóbb. Ez tartalmazza a mintavétel és a vizsgálat díját is.
Dömötör Csaba parlamenti államtitkár tegnap a közösségi oldalán kitett videójában részletezte is a legfontosabb tudnivalókat ezzel kapcsolatosan. Mint mondta: „Ha a tesztelést a háziorvos, a kórház, vagy a hatóságok rendelik el a protokoll alapján, akkor az továbbra is ingyenes lesz.”
Aláhúzta, azoknak kell majd fizetni, akik: saját maguk döntenek úgy, hogy teszteltetni szeretnék magukat. Például külföldről hazatérve két negatív teszttel szeretnének kiszabadulni a hatósági házikaranténból. A hatósági ár tehát rájuk vonatkozik. A cél az, hogy senki ne tudjon nyerészkedni a teszteken-”

Bangónénak a jelek szerint ezúttal is fontosabb volt hangot adni komcsi, fosztogatós vágyainak, mint pontosan értelmezni azt, amiről beszél.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Személyes adatok begyűjtése lehet a valódi cél a Gyurcsány-petícióval

Csak általános adatkezelési tájékoztatót tett közzé a kínai vakcina ellen indított online petíciója kapcsán a Demokratikus Koalíció, ehhez a kezdeményezéshez külön kellene ilyen dokumentumot elérhetővé tenni – nyilatkozta Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke a Mandinernek.

Navalnij és az elmaradt forradalom

Navalnij és az elmaradt forradalom

A hatalmas médiafelvezetés, az igen alaposan elvégzett politikai előkészítés és a gondos szervezés ellenére a január 23-ára meghirdetett tüntetéssorozat Alekszej Navalnij orosz YouTube-vlogger és ellenzéki politikai aktivista mellett lényegében érdektelenségbe fulladt. A 145 milliós Oroszország tucatnyi városában összesen lényegesen kevesebb, mint százezer tiltakozó vonult az utcákra, Moszkvában is maximum csak negyvenezren lehettek. Az ilyen „megmozdulás” jóval rosszabb, mint a szervezett tüntetés teljes hiánya, ugyanis nem erőt, hanem gyengeséget demonstrál. De miért történt mindez így?

Gyurcsány most Aratóval vezettetné félre az életüket féltő embereket

Gyurcsány most Aratóval vezettetné félre az életüket féltő embereket

Gyurcsányék törvényjavaslatukkal újabb támadást indítottak az emberek félrevezetése, életük, egészségük kockáztatása érdekében.

Törvényjavaslat készül a big tech cégek hazai működésének szabályozásáról

Törvényjavaslat készül a big tech cégek hazai működésének szabályozásáról

Konzultálva a témában illetékes állami intézmények vezetőivel, az Igazságügyi Minisztérium tavasszal törvényjavaslatot terjeszt az Országgyűlés elé a nagy technológiai vállalatok hazai működésének szabályozásáról – tudatta Varga Judit igazságügyi miniszter kedden a Facebook-oldalán.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére