Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Parizeus átigazolt a Jobbikból

888.hu

2022.06.21. 15:40

Nyugodtan hajthatjuk álomra a fejünket, a Parizeus a jövőben is a nép pártján áll. Ezt maga Jakab Péter tette közhírré a Facebookon, megnyugtatandó azokat, akik aggódtak politikai jövője miatt. Egyeseknek már az is eszébe jutott, hogy a Jobbik nemrégiben leköszönt elnöke leginkább a saját pártján áll.

 

A magyar parizer leghűségesebb fogyasztója új életet lehelt közösségi oldalába, ezzel is jelezve, hogy még az eddigieknél is elszántabb lesz. A ráncfelvarrás eredményeképpen saját ökölrázós képe az elszántságát és a – szerinte – sokakat megigéző, demagóg prolistílus továbbélését sugallja. A Jobbik lógójának a helyére azonban „A nép pártján!” szlogen került. Akinek a legkisebb kétsége támadna gránitnál is szilárdabb elkötelezettségéről, annak megfelelő útmutatással szolgál a kijelentés végére illesztett felkiáltójel.

Az, hogy mit szól az átigazoláshoz az istenadta nép, az alighanem másodlagos Jakab Péter számára. Bár április 3-a óta azért a halványnál valamivel erősebb árnyalatú sejtése lehetne erről. Mindenesetre saját Facebook-híveinek buzgó vállveregetése közepette jelezte, továbbra is a kormány és a miniszterelnök fáradhatatlan kritikusa marad.”

 

„Annyi kérdést küldtetek Orbánnak a múlt heti országjárásom során, de ma se jött be a lógós a parlamentbe. Jövő héten már muszáj lesz. Addig is irány a vidék, aztán jöhet a szembesítés.”
– tudatta rajongótáborával. Amely nem is maradt hálátlan, több ezren jelezték, hogy tetszik nekik a verbális ostorpattogtatás, hiszen nagy merészen „lógósnak” nevezte Orbán Viktort, akinek a jövő héten a nemzet lelkiismeretét megtestesítő néptribunus szemébe kell néznie.

A vészjósló üzenet nyomán Orbán nyilván álmatlanul forgolódik az ágyában, és megpróbál kitalálni valamit, hogy megússza a szembesítést. Fél, mert a Tesco gazdaságos Chuck Norris a kisujjával elintéz egy rúd parizert.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Scholz szerint a NATO-val kell megvédeni a tengerek alatti kritikus infrastruktúrát

Nemzetközi együttműködéssel meg kell erősíteni a tengerfenéken kiépített kritikus infrastruktúra védelmét, és ezt a munkát a NATO keretei között kell összehangolni – jelentette ki Olaf Scholz német kancellár szerdán Berlinben.

Kari Geri is tudott az USA-ból érkező pénzekről

Kari Geri is tudott az USA-ból érkező pénzekről

Azt viszont nem tudta elmondása szerint, hogy mennyi jött.

A szankciópárti európai baloldal az EP-ben mindent megtett, hogy megakadályozza a megegyezést

Az Európai Bizottság végre elfogadta Magyarország nemzeti helyreállítási és rezilienciaépítési tervét, amely 5,8 milliárd euró folyósítása előtt nyithatja meg az utat.

Bombák a pályán, bombázók a lelátón

Bombák a pályán, bombázók a lelátón

Baj van a hölgyekkel. S még mielőtt a feministák megköveznének, gyorsan leszögezem, leginkább a kiemelkedő labdarúgó eseményeken. Mint például a katari világbajnokság, ahol – például – az angol válogatottat elkísérő feleségek, élettársak és barátnők mintegy 10 millió forint értékben piáltak a szállásukat biztosító tengerjárón. Csoda, hogy a címlapokra kerültek? Persze nem csak a rossz oldalukat mutatják a lányok, asszonyok. Annál is inkább, mert legtöbbjük nem éppen hétköznapi bombázó. Összeállításunkban róluk mutatunk be néhány felvételt. S előre is elnézés kérünk, mert biztosan kihagytunk néhány olyan hölgyet, aki biztosan megérdemelte volna, hogy a legjobbak, legszebbek között kapjon helyet.

Tony Blair volt miniszterelnök szerint a briteknek nem kéne kritizálni Katart, mert onnan jön a lóvé

Tony Blair volt miniszterelnök szerint a briteknek nem kéne kritizálni Katart, mert onnan jön a lóvé

Tony Blair volt munkáspárti miniszterelnök arra figyelmeztette a briteket, hogy ne kritizálják túlságosan a világbajnokság házigazdáit, Katart, mivel az arab nemzet gyakran befektet az Egyesült Királyságban.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére