Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Parizeus átigazolt a Jobbikból

888.hu

2022.06.21. 15:40

Nyugodtan hajthatjuk álomra a fejünket, a Parizeus a jövőben is a nép pártján áll. Ezt maga Jakab Péter tette közhírré a Facebookon, megnyugtatandó azokat, akik aggódtak politikai jövője miatt. Egyeseknek már az is eszébe jutott, hogy a Jobbik nemrégiben leköszönt elnöke leginkább a saját pártján áll.

 

A magyar parizer leghűségesebb fogyasztója új életet lehelt közösségi oldalába, ezzel is jelezve, hogy még az eddigieknél is elszántabb lesz. A ráncfelvarrás eredményeképpen saját ökölrázós képe az elszántságát és a – szerinte – sokakat megigéző, demagóg prolistílus továbbélését sugallja. A Jobbik lógójának a helyére azonban „A nép pártján!” szlogen került. Akinek a legkisebb kétsége támadna gránitnál is szilárdabb elkötelezettségéről, annak megfelelő útmutatással szolgál a kijelentés végére illesztett felkiáltójel.

Az, hogy mit szól az átigazoláshoz az istenadta nép, az alighanem másodlagos Jakab Péter számára. Bár április 3-a óta azért a halványnál valamivel erősebb árnyalatú sejtése lehetne erről. Mindenesetre saját Facebook-híveinek buzgó vállveregetése közepette jelezte, továbbra is a kormány és a miniszterelnök fáradhatatlan kritikusa marad.”

 

„Annyi kérdést küldtetek Orbánnak a múlt heti országjárásom során, de ma se jött be a lógós a parlamentbe. Jövő héten már muszáj lesz. Addig is irány a vidék, aztán jöhet a szembesítés.”
– tudatta rajongótáborával. Amely nem is maradt hálátlan, több ezren jelezték, hogy tetszik nekik a verbális ostorpattogtatás, hiszen nagy merészen „lógósnak” nevezte Orbán Viktort, akinek a jövő héten a nemzet lelkiismeretét megtestesítő néptribunus szemébe kell néznie.

A vészjósló üzenet nyomán Orbán nyilván álmatlanul forgolódik az ágyában, és megpróbál kitalálni valamit, hogy megússza a szembesítést. Fél, mert a Tesco gazdaságos Chuck Norris a kisujjával elintéz egy rúd parizert.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Brüsszel további egymilliárd eurós pénzügyi támogatást javasol Ukrajna számára

Az Európai Bizottság pénteken javaslatot tett egy új, egymilliárd eurós makroszintű európai uniós pénzügyi támogatásra (MFA) Ukrajna számára – tájékoztatott a brüsszeli testület sajtóközleményben pénteken.

„Szemétkedik” a republikánusokkal a legnagyobb e-mail szolgáltató

Az amerikai Republikánus Országos Bizottság (RNC) – a republikánus párt – szerint a Google szándékosan spamként, azaz levélszemétként kezelte az adományozóiknak kiküldött hírleveleiket a Gmail rendszerében, s ezzel az elmúlt hónapokban jelentősen szabotálta adománygyűjtő kampányaik sikerességét – jelentette az Axios nevű amerikai baloldali hírportál.

Nem fér meg egymás mellett egy mondatban menopauza és a nő szó

Nem fér meg egymás mellett egy mondatban menopauza és a nő szó

Legalábbis egy online brit egészségügyi lap szerint biztos nem.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére