Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A nap-keltés Havas bevédte Gyárfást

888.hu

2018.04.18. 12:58

Havas Henrik úgy ítéli meg, hogy a baloldali "médiavállalkozó" ártatlan, tisztakezû, becsületes üzletember, aki ezt is túl fogja élni.

Havas Facebook-oldalán állt ki a Fenyő-gyilkossággal megvádolt Gyárfás Tamás mellett, mint írja: "Ezt harsogja az internet, és én alig akarom elhinni. Mikor a Fenyő gyilkossággal foglalkozó Kovács Lajos alezredessel beszélgettem, azt mondtam,hogy Gyárfás nem lehetett felbujtó, mert a bérgyilkosok a legritkábban bartereznek, és Gyárfás nem az az ember, aki szeret készpénzzel fizetni."

Majd így folytatja: "Egyszer tárgyaltam Fenyővel. Amikor hívta nekem a liftet, kigombolta a zakóját, így mutatta meg a pisztolyát. Arra gondoltam, hogy aki fegyvert hord az........ így is történt. Egyébként nem sokkal azután, hogy lelőtték, éppen arra autóztam, a teste még a kocsiban volt.
Ami általában a gyilkosságokat illeti, Serest az alvilág egykori vezérét nem messze Kisoroszitól, a Tahi híd lábánál lőtték agyon. A helyiek szerint érte nem volt kár, de azóta a sarki villanyoszlop tetején üres a gólyafészek. A géppisztolyból leadott sorozatok hangjának emléke ezek szerint öröklődik
."

Vissza Gyárfáshoz: Ha hiszik, ha nem, a PestiSracok.hu újságírójának volt pofája interjút kérni tőlem. Ez talán még jobban meglep, mint az, hogy Gyárfást őrizetbe vették. Szerintem ezt is túléli."

Végezetül pedig nézzük meg a Nap-kelte legjobb epizódjait és elevenítsük fel a közszolgálatiság legszebb éveit:

 

A baloldali olvasóinknak ezt a részt is ajánlom. Csodálatos lesz.

Ha valaki nem értené, hogy miként jön ide a Nap-kelte, akkor gyorsan elárulom, hogy a két médiamogul húsz évvel ezelőtti harca központjában a köztévén sugárzott reggeli közéleti műsor, a Nap TV jogai álltak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére