Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Momentum elnöke hitelességet nem kapott Soros pénzén

Csordás Bettina

2018.11.09. 12:22

Fekete-Gyõr András retorikai eszközei igen kifejezõek. A politikai kultúrát hitelesen szimbolizáló pártelnök... Na, az biztosan nem!

Az áprilisi választási pofon után méltán maradt csendben a Momentum. Hiába a médiafelhajtás, a nagy kormányváltó hangulat egy "erős" 3 százalékos támogatottságot eredményezett, így a párt joggal szégyenült meg önmaga és a magyar választók előtt is. A politikai hazugságok téziseibe bujtatott "párt", a nemzeti érdekekkel ellentmondó, Soros-nézeteket birtokló Momentum ismét kezdi a sivalkodást. 

Annak ellenére, hogy számos párttag támogatja Puzsér Róbert főpolgármester-jelöltségét, sőt az elkövetkezendő időszakban szervesen segítik majd kampányát, Fegyőr nyíltan kijelentette, hogy nem hajlandó támogatni a kritikust, és a Momentum is erősen megosztott a témában.

Fekete-Győr Andrásék még mindenszentekkor is a Soros-egyetem megmentésére siettek. Tüntetés keretein belül összefirkálták a CEU bejárata előtti aszfaltot, ezzel próbáltak igen komoly hadüzenetet küldeni a kormánynak...

A Momentum annyira hiteltelen, mint még soha, talán még a Kétfarkú Kutya Párt is progresszívabb tevékenységgel ékesíti az "ellenzéki" palettát, mint ők.

Fegyőr retorikai skálája is elég kifejező, látszik a magabiztosság, az öntudat. Biztos kezekben van a párt...

 

 

...a süllyesztő felé.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére