Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A MeToo-kampány mártírja, Monica Lewinsky Budapesten szórja az igét

Csordás Bettina

2018.09.04. 21:41

Bill Clinton egykori szeretõje, Monica Lewinsky Budapestre látogat, és a BrandFestivál vendége lesz.

Az október közepén megrendezésre kerülő BrandFestivalon idén Monica Lewinsky is tiszteletét teszi, és nem másról tart majd előadást, mint az online tér visszaéléseiről, az internetes zaklatásokról, valamint a cyberbullying fiatalokat érintő negatív hatásairól.

A MeToo-kampány idején Lewinsky kisasszony is áldozati pózba vágta magát, és Bill Clintonnal való afférját hatalmi pozícióval való visszaélésként, egyértelműen az elnök felelősségeként hangsúlyozta. A szexuális viszony létrejöttében elismerte azonban, hogy önként vett részt, de az elnök hatalmi pressziója nélkül ez nem következett volna be. Vallja ezt "abszolút hitelesen" a most nyilvános prevenciókkal haknizó Lewinsky.

Véleménye szerint az internetes zaklatások és az online megszégyenítések valódi lelki betegségeket okozhatnak, így mára a cyberbullying és az online tér veszélyeinek egyik legnagyobb szószólójává vált. Szeretné felhívni a fiatalok figyelmét a veszélyekre és óvatosságra inti őket.

Bill Clinton méltán híres szeretője a '90-es években még megszégyenülve, ma pedig már a MeToo-kampánynak köszönhetően "hitelesen", mint szexuális zaklatást elszenvedett nő hallatja a hangját, és preventív szándékkal lép fel a szexuális zaklatások áldozataiért.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére