Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyarok megvédése helyett ismét kötekedésbe kezdett a „zoknikirály”

Prokaj Dávid

2021.03.14. 18:00

Nem bír leállni a kínai védőoltások elleni hergeléssel Hadházy Ákos.

Ahogyan a tegnapi napon is megírtuk, Menczer Tamás a közösségi oldalán megcáfolta a The Wall Street Journal azon „hírét”, miszerint problémák adódtak volna az Egyesült Arab Emírségekben a Sinopharm vakcinájával.

A lap írásait „természetesen” rögtön átvették a baloldali propagandalapok is, nem titkoltan azzal a céllal, hogy hergeljék az embereket a kínai védőoltással szemben.

Az államtitkár megírta, hogy az Egyesült Arab Emírségekben mintegy 6 millió (!!) embert már beoltottak a Sinopharm-vakcinával, és az illetékes helyi bizottság elnöke is azt mondta, hogy

a fővárosban, Abu-Dzabiban a beoltottak közül senki sem halt meg, és nem került kórházba, vagyis 100 százalékos a vakcina hatékonysága a súlyos esetek megelőzésében.”

 

Ennek ellenére nem adják fel, és tovább tolják azt a gyurcsányista narratívát, hogy csakis a nyugati vakcinákban lehet megbízni – amely vagy nem jön, vagy ha jön akkor is késve. A közelmúltban a „puritán” Jakab Péter is „afrikai kuruzslónak” nevezte a magyar miniszterelnököt, amiért az orosz és kínai védőoltást is fel meri használni a vírus támadásaival szembeni védekezés során.

Menczer Tamás a közösségi oldalán megírta, hogy mint minden védőoltás esetében, úgy a kínainál is előfordulhat, hogy egyeseknél „az immunválasz nem elég erős”.

Az Emírségekben sem tesznek mást, mint ezeket az embereket harmadik alkalommal is beoltják, hogy biztosan megkaphassák a védettséget a vírus ellen.
Azonban Hadházy Ákos ezt nem fogadta el, vagy nem volt képes felfogni, nála ezt már nem tudhatjuk biztosra....
A lódoktor ugyanis írt egy kommentet az államtitkár posztjához, melyben bevédte a WSJ írását (mintha csak parancsot teljesítene, hogy megfeleljen a nyugati elvtársainak...), továbbá kijelentette, hogy Menczer Tamás „nem nevezhető járványügyi szakembernek”.
Azonban az államtitkár ezt nem is állította magáról.
Hadházy Ákos viszont mai napig hiteles politikusnak tartja magát. Baloldali vélemények szerint a személyében olyan, a „korrupció elleni küzdelem élharcosát” ismerhettünk meg az évek során, aki ha korrupció-szagot érez, rögtön ugrik és rohan vele a rendőrségre.
Ezt a szokását azonban csak akkor szakította félbe, amikor a legfontosabb lett volna. Bíró Lászlóval szemben ugyanis nem mert fellépni, ehelyett megvárta a szerencsi választás végeredményét, és csak aztán „borította a bilit”.
Nehogy befolyásolja a választás végeredményét.

Szerencsére helyén volt a szerencsi választók szíve, és tudták, ki a megfelelő személy a képviseletükre az Országgyűlésben.

Na de térjünk vissza az államtitkár posztjához, melyben megerősítette, hogy:

A kínai vakcinával semmi probléma sem „adódott”, a kínai vakcina életeket ment az Emírségekben és Magyarországon is.

– írta meg Menczer Tamás.

Vélhetően több ember életét is sikerült már megmenteni a használatukkal. A „zoknikirály” mégse áll le az oltásellenes megnyilvánulásaival, amikor azt írta, hogy nem tartja sikernek azt, hogy csökken a fertőzöttek száma, szerinte „a napi 2000 új fertőzött nehezen nevezhető leküzdött járványnak”.

Az a helyzet Ákos, hogy a magyar emberek azt szeretnék, ha egy fertőzött se lenne az országban, vagy ha már mégis együtt kell még egy rövid ideig élni a vírussal, akkor a napi fertőzésszám minél kisebb lenne. A tegnapi napon is 8000 feletti fertőzöttet érte utol a vírus, és szakemberek szerint számuk még növekedni fog.

Továbbá jelezte Gyurcsány Ferenc pártjának ifjúsági szervezetének „új” üdvöskéje, hogy nem tartja megnyugtatónak a hét járványkórház felállítását.

Látszik, hogy Hadházy teljesen másik világban él. Nem látja, hogy vírushelyzet van. Háborúban állunk a vírussal szemben. Ilyenkor meg kell erősíteni a kórházakat, felszereléseket kell beszerezni, ágyakat kell felszabadítani. És igen, előfordulhat, hogy járványkórházakat kell felállítani.

Az lenne a probléma, ha egy válságos időszakban egy adott kormány nem tenne semmit. Láthattuk ilyet hazánkban is 2008-2010 között, mindenki érezhette ennek a következményeit még évekig....

 

Végtelen tisztelettel kérem a baloldalt és a baloldalt kiszolgáló médiumokat, hogy ne dolgozzanak a magyar emberek életének megmentése ellen!

– kérte Menczer Tamás.

Reméljük, a jövőben ezt igyekszik megfogadni a baloldal, élükön Hadházy Ákossal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére