Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Magyar Nemzetbõl szerkesztik a Fidesz hírlevelét?

888.hu

2018.02.28. 16:00

Nem. De Simicska két meghatározó lapja, az Index és a Magyar Nemzet is álhírrel próbált zavart kelteni.

A Jobbik szekerét toló Magyar Nemzet ma címlapon arról álmodozott, hogy az elkövetkező időszakban a kormánypárti média elhallgatja a Soros és a hozzá köthető álcivil szervezetek káros tevékenységeit, továbbá nem számolunk be a migráció Európára gyakorolt "jótékony hatásairól".

Az álhírekben utazó Hutter Marianna miközben megpróbálja a jobbikos szavazókat kielégíteni értesüléseivel, a cikkében 18 ténymegállapítást tesz, amelyekről kiderült, hogy

szemenszedett hazugságok.

Soros György magyarellenes tevékenységét a jövőben sem fogjuk elhallgatni, a migránsok  okozta károkról pedig továbbra is beszámolunk. Sőt, a Fidesz nemrég közzétett egy videót is, amelyben leszögezik,

a választás tétje ugyanaz, mint egy hete vagy két hónapja volt: Magyarország magyar marad-e.

Szemmel láthatóan a Fidesz tábora és az emberek ezzel egyetértenek, ugyanis a videó nagyon nagy sebességgel terjed a neten. A Fidesz videója egy óra leforgása alatt több megosztást szerzett, mint az MSZP agyonhirdetett, a teljes ellenzéki média által felkarolt kampányvideói egy hét alatt összeadva.

A simicskista sajtóbirodalom másik naszádja, az Index is felült a hazugságcunamira, és valamilyen rejtélyes okból (de nem utasításra) ők is arról írtak címlapon, hogy a kampány merőben megváltozik. 

Sajnos ők is lyukra futottak!

Simicska lapjainak két megállapítást sikerült tenniük: 1. a Fidesz "lejjebb tekeri" a sorosozást, 2. a Fidesz "szmájlikkal és sikerpropagandával" tarkított pozitív kampányt helyez előtérbe.

Mindkét kijelentés hazugságnak bizonyult!

A felelősségteljes, tényalapú újságíráshoz a jövőben is sok sikert és kitartást kívánunk. 

Üdvözlet Simicskának és Gábornak!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére