Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A lista: bemutatjuk Soros külföldi propagandistáit

888.hu

2017.09.05. 15:28

A Magyarországról tudósító nemzetközi médiamunkások a szakmaiság leple alatt Soros és egyéb megbízóik érdekeit képviselik. A magát függetlennek, objektívnek, mértéktartónak és mértékadónak titulált nemzetközi sajtó valójában elfogult, megbélyegzõ, elõítéletes, már-már propagandisztikus jellegû.

Soros György nemzetközi oligarchaként nemcsak a honi liberális értelmiséget tartja el Átlátszóstól, Kettős Mércéstől, Együttestől, Krekó Péterestől, hanem a nemzetközi sajtó Budapestre akkreditált tudósítói is sugardaddyként tekintenek Georgie bácsira.

A nemzetközi médiában – kevés kivételtől eltekintve – általában rosszat írnak a kormányról, hiszen egy nagy médiabefolyással bíró hangos kisebbség mindent elkövet, hogy a nemzetközi közvélemény előtt lejárassa Magyarországot.

Azt a Magyarországot, amelynek a nemzetközi renoméját több száz éven keresztül építették a magyar hazafiak.

A nemzetközi sajtó helyzetét jól ismerők szerint a külföldi tudósítók nagy buzgósággal dolgoznak akkor, ha jobboldali nemzeti kormány van hatalmon Magyarországon, míg a balliberális kormányok alatt meghúzzák magukat, és nagyvonalúan szemet hunynak a szocialista szabad rablás felett. Szerény szűziességgel úgy is mondhatnánk, hogy

a tudósítások hangvétele a budapesti kormány színével egy időben változik.

Lássuk most azokat a sajtómunkásokat, akik okoskodó véleménybe bújtatott ténymegállapításaikkal a nemzetközi sajtóban mindent elkövetnek a magyar emberek és Magyarország megbélyegzése érdekében.

Nézzük Soros szócsöveit!

Bayer Lili - újságíró

Magyar származású újságíró, az amerikai Politico című lap brüsszeli kiadásának munkatársa. Előszeretettel gyalázza Magyarország kormányát és Orbán Viktort. Egyike volt azon magyar származású újságíróknak, akik elsőként vádolták meg antiszemitizmussal Orbán Viktort, miután a kormányfő szót emelt Soros György felforgató tevékenysége ellen. Mindemellett publikált már az amerikai zsidóság vezető lapjában, a Forwardban is, melyben érdekes módon a Jobbik elnökével, Vona Gáborral közölt imázsinterjút.

Bős Stefán - újságíró                                                                                           

Bizonyára kevesen emlékeznek a Stefan J. Bos nevet viselő újságíróra, aki szinte a fél világnak (például a német és holland közszolgálatnak; a Deutsche Wellének a CBS-nek és a BBC Russiának) tudósított Magyarországról, meglehetősen egyoldalú képet festve le hazánkról. A Gyurcsány-kormány idején a magyar náciveszéllyel riogatta a fél világot, szemet hunyva a rendőrterror, a szocialista szabad rablás, valamint a soha nem látott állami korrupció felett. 2010 után természetesen a jogállamért, a demokráciáért és a magyar sajtószabadságért aggódott. A Népszava és a megboldogult Népszabadság (1956 - 2016) sztárvendégeként 2011-ben úgy döntött, hogy rá nem érvényesek a magyar médiatörvények, így nem is tartotta be ezeket.

Balogh László - fotós

Korábban a Népszavánál, a Népszabadságnál, jelenleg pedig a Reutersnél fotós. Munkásságát leginkább a 2016-ban szerzett Pulitzer-díja koronázza meg, melyet azokért a Magyarországon lőtt fényképekért kapott, amelyek hazánkat és rendőreinket előnytelen és hamis színben tüntetik fel.

Balogh László érdeme például az a szándékosan félreérthető módon rögzített fénykép is, amelyen úgy tűnik, mintha magyar rendőrök bántalmaznának egy migráns asszonyt egy csecsemővel a sínek között. Később kiderült, a rendőrök éppen az asszony életét próbálták menteni.

Dunai Márton - újságíró

Önmagára már Marton Dunaiként hivatkozik, munkatársa volt a Soros György által is finanszírozott Magyar Narancsnak. Jelenleg a Reuters függetlenobjektív hírügynökségének tagja, előszeretettel írt korábban ő is arról – Orbán Viktorra utalva –, hogy aki Soros Györgyöt kritizálja, az antiszemita. Természetesen Izrael miniszterelnökét, Benjámin Netanjahut elfelejtette ez ügyben megemlíteni. Dunai egyik írásában például azt is fejtegette, hogy Orbán Viktor lényegében szélsőjobboldali politizálásba kezdett. Dunai a mondanivalóját azzal támasztotta alá, hogy a balliberális Political Capital elemzőjének, Krekó Péternek a helyeslő szavait is beemelte szövegébe.

Pető Sándor - újságíró

Sandor Petoként szintén a Reuters munkatársa, elmondása szerint a külföldről pénzelt civil szervezetek átláthatóságáról szóló magyar törvény ötletét Oroszországtól vette a kormány, szándékosan nem megemlítve azt, hogy Izraelben és az Egyesült Államokban szinte tükörazonos jogi passzusok vannak érvényben.

Szakács Gergely - újságíró

Korábban az RTL Group munkatársaként tevékenykedett, jelenleg pedig a Reuters hírügynökségnél dolgozik. Becsmérlő módon írt a kormány azon tevékenységéről, miszerint a határon túli magyaroknak is biztosították a szavazati jogot. Szakács olvasatában ez nem más, mint politikai taktikázás.

Simon Zoltán - újságíró

Avagy Zoltan Simon, a Bloomberg amerikai gazdasági lap budapesti kirendeltségének igazgatója. Korábban az AFP munkatársa volt. Gyakran foglalkozik a szerinte korrupt kormánnyal, és előszeretettel hivatkozik olyan nyugati szervezetekre, mint az EBESZ, ha a kormányt akarja hitelteleníteni. Õ is nagy terjedelemben írt az antiszemitának hazudott Soros-plakátokról.

Sinkovicz István - producer

A német ZDF közszolgálati csatorna munkatársa, producere. Legutóbb a Népszavának panaszkodott a migránsválság kapcsán, miszerint nem képes a magyar állam számukra biztosítani a zavartalan tudósítást a „menekültekről”. A ZDF riportjából kiderül, a "menekültek" embertelen körülményekről számolnak be a magyar határon, a csatorna meg is kérdőjelezi a kormány szavahihetőségét és felkészültségét ezzel kapcsolatban.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE

Boris Johnson: a Brexit-megállapodás elfogadása helyreállítaná a brit szuverenitást

A brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszerét rögzítő megállapodás elfogadása soha nem látott mértékben erősítené meg Nagy-Britannia szuverenitását, és minden eddiginél több döntési jogot telepítene vissza a brit demokratikus intézmények hatáskörébe – mondta kedden Boris Johnson brit miniszterelnök.

Már a szerbek sem bíznak meg Brüsszelben

Erről Aleksandar Vucic, Szerbia államfője beszélt a Der Standard című osztrák lapnak adott keddi interjújában.

Több mint két fokkal dőlt meg a napi melegrekord

Közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat Facebook-oldalán.

Nem menekül meg a kasztrálástól a hétéves kisfiú

Nem menekül meg a kasztrálástól a hétéves kisfiú

Az esküdtszék az apa ellen döntött, aki próbálná megmenteni a hétéves kisfiát a nemváltó műtéttől, amit az exfelesége akar végrehajtatni a gyermeken.

Juncker: harcoljatok a hülye nacionalizmusok ellen!

Juncker: harcoljatok a hülye nacionalizmusok ellen!

A brüsszeli Bizottság leköszönő elnöke keményen odaszúrt a nemzetben gondolkodó európai embereknek.

Banán január 12-én választanak új polgármestert

Banán január 12-én választanak új polgármestert

A Komárom-Esztergom megyei Bana településen január 12-ére írták ki az időközi polgármester-választást, mivel október 13-án szavazategyenlőség alakult ki a két legtöbb voksot szerző jelölt között – közölte a helyi választási bizottság elnöke az MTI-vel.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére