Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A liberális agymosásnak mától vége!

888.hu

2015.11.14. 14:24

Az megvan, amikor valaki hatalmas jampinak érzi magát a megszokott kis társaságában, de amikor új helyzetbe kerül, akkor csak néz az orra elé és a saját cipõjén lépkedve balf888szkodik.

Valahogy így lehetne jellemezni a bevándorlás- és terrorizmuspárti liberális újságírók reakcióit is a péntek esti Párizsban történt események kapcsán.

Szegények agytekervényeit ez most megterhelheti.

 

De mi eddig annyira szerettük, hogy jönnek ezek a szegény menekültek, nem gondoltuk volna, hogy lehetnek köztük terroristák, akik képesek lemészárolni fél Európát. A tévében olyan aranyosak voltak, meg a sorosgyuribácsi is azt mondta, hogy szeretni kell őket.”

 

A terrortámadás tényét, okait és következményeit sem tudják normálisan lereagálni. A máskor oly gyorsan véleményt formáló újságírók csak ülnek a laptopjuk előtt és várják, hogy ilyenkor mit kell írni...

Vagy rosszabb... maguk kezdenek el posztolgatni.

Az indexes Spirk József például úgy ébredt, hogy kit érdekel az százvalahány ember, akit lemészároltak, ha lehet írni a Nemzeti Választási Bizottság elnökéről is.

Kollegája pedig mély álmából felkelve leosztott mindenkit, aki véleményt mert formálni. Mert, amúgy hogy jön ahhoz valaki, hogy a közösségi oldalakat erre használja.

De nemcsak az indexes újságírók voltak formában.

Tegnap délután egy hiperszupervicces cikkben még arról írt a 24.hu-n Kerner Zsolt, hogy egyre kevesebb a celebterrorista. (Remélem nem minden álma így válik valóra.)

De Kerner nem tudott elmenni a pénteki párizsi események mellett sem szó nélkül, és egy olyan cikket írt, amit már egyszerűen nem tudok hogyan értékelni.

Ha valakinek nagyon erős az idegzete próbálja meg elolvasni.

Aki ennyire nem kemény, annak röviden a lényeg:

Most legalább megtudták a franciák, hogy miért menekülnek ezek a szegény áldott jó emberek.

(ezt nem hiszem el)

24.hu-s eszmetársa Medvegy Gábor, pedig szolidaritást vállalva megosztotta a Friendly Fires (barátságos tüzek) – Paris című dalának egyik remixét. Hát micsoda tapintatosság ez a kutyafáját. Mintha egy esküvőn csak a Szomorú Vasárnap pörögne.

A bevándorlás- és terrorizmuspárti liberálisok egyébként már hajnalban megkezdték ezt a hihetetlenül nagy szolidaritás hullámot, akkor a Magyar Liberális Párt egyik politikusa volt nagyon érzékeny.

Nemcsak én, hanem mindenki azt kéri. Légyszi vegyétek ki a szennyest az agymosógépből, teregessetek ki és kezdjetek el gondolkodni.

Mi a fa888t szeretnétek még?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére