Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A korábban még a női jogokkal kampányoló DK szerint Gréczy Zsolt „példát mutatott”

888.hu

2019.12.23. 10:18

Úgy tűnik, nem nagyon akarja elengedni Gréczy Zsolt kezét a Demokratikus Koalíció.

Gréczy Zsolt pénteken mondott le parlamenti mandátumáról, miután a nyilvánosságra került ízléstelen képek és a hozzájuk csatolt levelekben megfogalmazott állítások szerint hosszabb időn keresztül zaklatott egy fiatal nőt. Gyurcsány Ferenc pártja szerint Gréczy Zsolt példát mutatott – szúrta ki az M1 Híradója.

A korábban még a női jogokkal és az isztambuli egyezménnyel kampányoló DK szerint záporoznak hozzájuk a Gréczy Zsolt mellett kiálló emberek kommentjei, amelyeket egy videóban vágtak össze. A videó végén egy felirat is megjelent: „Példát mutattál, Zsolt! Vigyázunk rád!

A csaknem harminc meztelen kép azután került nyilvánosságra, hogy egy levélíró azt állította, a gyurcsányista politikus ezekkel zaklatta őt. Gréczy Zsolt ezek után elismerte, hogy a képeket maga készítette, de azt mondta, „nem emlékszik”, kiknek küldte el és miért. Gréczy Zsolt először azt állította, ő az áldozat a történetben, ezért perelni fog.

Érdemes megemlíteni, hogy az ellenzék több szereplője is észrevehetően megengedő hangnemet ütött meg a gyurcsányista politikus ügyével kapcsolatban. Fekete-Győr András, a Momentum elnöke például azt a kérdést tette fel Instagram-követőinek, hogy

Le kell-e mondania egy politikusnak, ha a nemi szervéről készített képekkel udvarol (sic!) privátban, és mindez utólag nyilvánossá válik?

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére