Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A kis gömböc étvágya csak növekszik

Fodor-Horváth Zsófia

2020.03.03. 12:42

Gyurcsány mindent bekebelez.

Ha valaki azt gondolta volna, hogy 2006 után a Böszme eltűnik a politikai süllyesztőben és a fiatal magyar demokrácia legaljasabb politikai szereplőjének végleg búcsút inthetünk, nincs egyedül. Az élet azonban néha furcsa fordulatokat vesz: nagyon úgy tűnik, hogy a legerősebb ellenzéki párt lett a DK, az élén pedig Gyurcsány, aki kis gömböc módjára kebelezi be a gyengébbeket. A Jobbik esetében múlt héten még kétséges volt, hogy megéli-e a vasárnapot, az MSZP lassan, de biztosan süllyedő hajójáról Gyurcsányék keblére menekülnek a még élni akarók.

Gyurcsány, a kis gömböc bekebelez | Fotó: AFP

Gyurcsány persze jól játssza a hülyét: tegnap az ATV-ben arról beszélt, hogy ő volt a legjobban meglepve, amikor a III. és a XVIII. kerület MSZP-s polgármesterei közölték vele átlépési szándékukat a DK-ba, ami még semmi ehhez képest: három komplett vidéki MSZP-szervezet DK-ba való átlépése van folyamatban. A hazugság aljas művészetét tényleg mesterien űzi az egykori szemkilövető: elmondása szerint a három szervezet csatlakozását minden erejével gátolja, mert fontos neki az MSZP lelkiállapota, egykori pártja szerinte ekkora veszteséget nem tudna már feldolgozni, neki pedig fontos, hogy az MSZP erősödjön.

Az a bizonyos plafon az ATV stúdiójában erős szerkezetből lehet, mert még akkor sem kezdett el repedezni, amikor a Böszme meggyőződéssel és ártatlan képpel adta elő már ismert ötletét, miszerint az lenne a tisztességes a választókkal szemben, ha 2022-ben közös listával indulna az ellenzék. Persze ő maga sem zárkózik el a miniszterelnöki jelöltségtől, de ha kedves felesége mégis ambicionálná ezt a pozíciót, akkor ő hű társként támogatná ebben. Végül is talán mindegy is, melyik Gyurcsány lesz az élen. Az eredeti verzió, vagy aki politikai tőkét kovácsol saját férjéből és őt túlszárnyalva hazudik. A Gyurcsány, az Gyurcsány, mindegy, hogy szoknyát vagy nadrágot húz éppen.

A kis gömböc csak görög tovább, „Hamm, titeket is bekaplak!” – egy ellenzéki párt sincs biztonságban. De hogy is szól a mese vége? Kirepedt az oldala, kiömlött belőle a sok ember, ki-ki a maga dolgára ment, a kis gömböc meg ott maradt kirepedve.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Vakcinaháború: Gyurcsányék akár életek árán is a félrevezetésre koncentrálnak

Vakcinaháború: Gyurcsányék akár életek árán is a félrevezetésre koncentrálnak

Miközben Kínában már több mint 10 millió embert oltottak be a Sinopharm-vakcinával, Oroszországban pedig 1,5 milliót a Szputnyik V-vel, azokkal az ellenszerekkel, amelyek Magyarország számára is hozzáférhetők lehetnek, ha a magyar egészségügyi hatóság engedélye megszületik, addig az ellenzék és lakájmédiája teljes erőből tüzeli a magyarokat ezen életmentő védőoltások ellen.

Hétmilliárdos francia plakátcéget utasított el Karácsony, hogy ingyen plakátozhassa tele Budapestet

Hétmilliárdos francia plakátcéget utasított el Karácsony, hogy ingyen plakátozhassa tele Budapestet

Elutasítottak hétmilliárd forintot csak azért, hogy ott, akkor és azt plakátozhassanak a BKK felületein, ahol, amikor és amit akarnak. A pályázó cégek bírósághoz fordulnak az ügyben, amiért négy évig hülyítették őket.

Vidéken minden rossz, még Pride sincs

Vidéken minden rossz, még Pride sincs

A vidéki ember elmaradott – nem véletlenül épít rájuk Orbán maradi és diktatórikus rendszere. Ahogy már többször is megírta a haladó sajtó, a Nagykörúton kívül csak a sötétség, a felvilágosodásellenesség, a leragadtság, a kirekesztés stb. található.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére