Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Jupiter az elsõ transznemû bolygó

Csordás Bettina

2018.10.17. 10:05

Már a Jupiter sem gendersemleges. A transzgender szekta képviselõi szerint ugyanis a Jupiter egyértelmûen a transzgender zászló színeiben pompázik a NASA legfrissebb felvételein.

Az LMBTQXYZ képviselői újabb masszív baromsággal borzolják az internet népét. A Hubble űrteleszkóp 2017 februárjában, Naprendszerünk legnagyobb bolygójáról készített felvételeit az Amerikai Egyesült Államok kormányzati ügynöksége kedden tette közzé az Astronomy Picture of the Day rovatában. A felvételen a Jupitert közvetlen közelről ultraibolya megvilágításban láthatjuk, a bolygó látszólag élénk kék, rózsaszín és fehér színekben pompázik.

Több se kellett a transzgendereknek.

A felvételeken a bolygó színei a transzgender zászló színeit vonultatják fel. Legalábbis a "nem bináris" elvtársak szerint. A transzgender szekta rögtön kisajátította a tökéletes színösszeállítást, és saját szimbólumának nyilvánította a Jupitert – áradozott az eset kapcsán a Pinknews.

El is árasztották Twitter-bejegyzésekkel az internetet. A különböző transzgender identitású egyének sorra élvezkednek a Naprendszer legnagyobb bolygójának újdonsült LMBTQ-s képviseletén.

A NASA szerint azonban a Jupiter nem állt be a transzneműek mögé.

A "Jupiter ultraibolya megvilágításban különböző színeket mutat a visszatükröződő napfény mennyisége miatt, valamint a különböző felhőmagasságok is indokolhatják a szokatlan színpompát" – közölte az amerikai kormányzati szervezet.

"A Hubble űrteleszkóp rendszeresen készít felvételeket a bolygóról, egyrészt hogy feltérképezze a Jupiter felhőmozgásait, másrészt segítse a NASA Juno űrhajójának összeállítani a bolygókörnyezet különböző adottságait" – tette hozzá az amerikai űrkutatási központ.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére