Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A jogsidat szexért cserébe is megkaphatod Hollandiában

Sümeghi Lóránt

2015.12.19. 18:23

Hollandiában nem számít illegális tevékenységnek, amennyiben szexuális juttatás keretében fizetnek a diákok a vezetéstechnikai gyakorlatokért cserébe.

A holland törvényhozás egy jogi kiskapura hívta fel a figyelmet, miszerint ha egy autós oktató szabadidejében vezetéstechnikai ismereteket közöl, semmi sem gátolja diákját jogilag abban, hogy az szexuális ellenszolgáltatásokat ajánljon cserébe.

Hollandiában a prostitúció legálisnak számít, azaz bejelentett, vállalkozói státuszt élveznek a munkavállalók. Közel 4000 hivatalosan bejelentett örömlány (és fiú) tevékenykedik, bevételükből rendesen adóznak is. Egy 2008-ban elkészített amszterdami felmérés alapján a prostitúció megközelítőleg száz millió dolláros pénzforgalmat bonyolít le évente Hollandiában.

A sajátos perspektívából megvilágított jogi passzusokat két holland miniszter is megerősítette. Egy parlamenti vita keretében Ard van der Steur, igazságügyi miniszter és Melanie Schultz van Haegan, közlekedésügyi miniszter is megegyezett abban, hogy amennyiben a szexuális aktus nem veszélyezteti a környezetet, a folyamat teljes mértékben törvényesnek tekinthető.

Külön felhívták a holland jogalkotók a figyelmet arra, hogy a megfelelő szexuális védekezésre mindig törekedjenek a felek. A holland keresőmotorok statisztikái szerint nagymértékben megnövekedett az elmúlt években az olyan jogosítványt ígérő tanfolyamok számának megkeresése, amelyek keretében szexuális úton is fizethet az ügyfél.

(Independent)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére