Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"A Jobbikban volt szkinhedek ülnek, Juhász Péter és Gyurcsány pedig hiteltelenek"

Horváth József György

2017.11.02. 21:28

Az Új Kezdet pártot megalapító Gémesi György interjút adott a HVG-nek, amiben lehordta és hiteltelennek nevezte az összes ellenzéki pártot.

Az elmúlt 27 év pártjai lejáratták magukat, a Jobbikban volt szkinhedek ülnek, Juhász és Gyurcsány hiteltelenek"

– idézi a HVG a lapnak nyilatkozó Gémesi Györgyöt, Gödöllő polgármesterét, az LMP-vel szövetkező Új Kezdet alapítóját. 

A politikus szerint "a szociknak vége van, Gyurcsánnyal és Juhász Péterrel pedig nem lehet leváltani a Fideszt. Gémesi elmondása szerint nem sok lehetséges szövetségest lát a magyar politikai színtéren, elmondása szerint ezért is csatlakozott az LMP-hez, amivel pártja egy listán indul az országgyűlési választásokon. Így, ha nincs meg a 10 százalék, egyik párt sem jut be a parlamentbe, sőt az LMP még ki is esik.

Gémesi az interjúban nyomatékosította azt az álláspontját, hogy az MSZP meg fog szűnni. Beszélt arról is, hogy a Jobbik frakciójában máig egykori szkinhedek ülnek, ami szerinte nem elfogadható.

Gémesi magát feddhetetlennek állította be a hávégés interjúban, miközben álságos reményeket és megalapozatlan jóslatokat fűzött az LMP és az Új Kezdet közös, 2018-as szerepléséhez.

Hogy is van ez Gémesi úr?

Az Új Kezdet párt alapítójáról érdemes tudni, hogy egyáltalán nem utasítja el a kényszerbetelepítést, a kvótákat és a migránsok befogadását. Erről az ügyről bővebben ITT olvashattok.

Valamint, ahogy arra többször is rávilágítottunk, Gémesi György – bár magáról azt állítja – egyáltalán nem feddhetetlen politikus. Erősen feltételezhető, hogy Simicska Lajos húzódik meg az Új Kezdet párt és Gémesi mögött, hiszen, ahogy korábban megírtuk, meglepően sokat forgolódott és forgolódik Gémesi Simicska Lajos médiájában. Jól látszik, hogy a G-napot megelőzően Gémesi összesen 90-szer jelent meg a Magyar Nemzet-Lánchíd Rádió-HírTV háromszögben, a G-nap után viszont már több, mint 600 alkalommal. Gémesit előszeretettel szólaltatják meg a simicskista orgánumok mind a mai napig.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére