Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A holland ügyészség szerint az amszterdami afgán terrorista azért késelt, mert korábban megsértették Mohamedet

Pörge Béla

2018.09.04. 08:58

Iszlámellenes sértések motiválhatták a pénteki amszterdami késeléses támadás elkövetõjét, aki találomra választotta ki áldozatait - közölte a holland ügyészség hétfõn.

Az RTL Nieuws holland hírtelevízió által Javed S. néven azonosított, német tartózkodási engedéllyel rendelkező 19 éves afgán a vádhatóság szerint azért utazott Amszterdamba, hogy végrehajtson egy merényletet, mert úgy vélte, Hollandiában rendszeresen megsértik Allahot, a Koránt és Mohamed prófétát.

Itt álljunk meg egy pillanatra!

Egy 19 éves afgán "menekült" (a bevándorlást pártoló liberálisok szerint nyilván ő is menekült, hiszen senki sem lehet illegális, ugye) Németországból csak azért utazott el Amszterdamba, hogy ott találomra leszúrjon embereket. Miért? Azért, mert megsértették a vallását.

ok, cső"

– mondhatná erre az egyszeri ember, de valójában tényleg nehéz az ügyre érdemben reagálni.

A férfi a kihallgatásán megemlítette a bevándorlásellenes holland Szabadságpártot vezető Geert Wilders holland politikus nevét, ugyanakkor nem szólt a PVV által meghirdetett Mohamed-karikatúraversenyről, amelyet időközben biztonsági megfontolások miatt lefújtak – folytatódik az MTI híre.

Ne legyenek kétségeink afelől, hogy nem magától szedte elő Wilders nevét. Ugyan! Szépen kitanulta a liberálisoktól, hogy ha bármi baj éri, csak arra kell hivatkoznia, hogy "a szélsőségesek bántanak".

A német belügyminisztérium szóvivője szerint az afgán férfinak korábban elutasították a menedékkérelmét, ő azonban fellebbezett a döntés ellen — remélhetőleg az ő gépén is lett volna egy huszonéves SJW, hogy aztán ne engedje felszállni a repülőt, amin a kiutasított migráns ül.

További adalék az ügyhöz, kommentár nélkül: a német szövetségi bűnügyi hivatal, a BKA közölte azt is, hogy nem tartották nyilván közbiztonságot veszélyeztető személyként Javed S.-t.

Az Amszterdam főpályaudvarán pénteken történt késelésben két amerikai állampolgárt sebesített meg az elkövető, mielőtt a rendőrök meglőtték és őrizetbe vették. Az amszterdami hatóságok szombat esti közlése szerint a merénylő első nyilatkozatai alapján arra a következtetésre jutottak, hogy a késelést terrorista indítékkal követte el.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére