Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A gyurcsányisták lesöprik az asztalról a magyarok érdekeit

Horváth K. József

2021.06.02. 15:30

Önök süketek a WHO véleményére – jelentette ki határozottan Rétvári Bence államtitkár a parlamentben, amikor a Demokratikus Koalíció hazug állításaira reagált.

 

Bősz Anett, a DK soraiban ülő liberális képviselő arra vetemedett, hogy cáfolja az Egészségügyi Világszervezet (WHO) álláspontját az embereknek az oltás felvételével kapcsolatos elbizonytalanítása érdekében. Lassítva ezzel a teljes országos védettség kialakítását, az emberek nyugalmának, békéjének feltétel nélküli visszaadását.

Ráadásul Bősz semmiféle konkrétumot nem említett, csupán feltételezésekre hagyatkozva keltette a hangulatot az oltás felvétele ellen. „Többen kérték az ellenanyag termelődése és a védettség kialakulása visszaigazolását az idősebb korosztályból, attól tartanak, hogy a kínai vakcina után az ő védettségük nem alakult ki.”

Bősz arra nem vette a fáradságot, hogy ha már bírál, akkor konkrét személyek tapasztalatát tárja a T. Ház elé.

Nem véletlenül mondta Gyurcsány liberális tanítványának felháborodottan Rétvári Bence, hogy „elfogadhatatlan, hogy ön bármilyen szakember véleményét egy perc alatt lesöpri az asztalról”.

Varga Zoltán, a másik DK-s azzal szolgálta az elbizonytalanítást, hogy innen-onnan összeszedett, talán hamisított keleti vakcinákat emlegetett. A közelmúltban a parlamentben még ereszcsatornával hadonászó képviselő azt az elképesztő állítást is megfogalmazta, hogy „szeretnénk megakadályozni, hogy a kínai vakcina kormányzati propagálása miatt még inkább csökkenjen az oltási hajlandóság”. Mintha ők lennének a jó emberek, az egészségpártiak, akik folyamatosan az oltás ellen kampányoltak. Majd amikor Gyurcsány látta, hogy ez politikailag csőd, szavazókat vesztenek vele, kinevezték a baloldalt oltáspártinak. Ám mint látható, ez a lényegen éppen annyit változtatott, mint amikor Karácsony kihirdette Budapestre a klímavészhelyzetet. Semmit. Maradtak ugyanolyan oltásellenesek, mint korábban voltak.

A cél az Orbán-kormány elleni hergelés, az emberek elbizonytalanítása, a kabinettel való szembefordítása a hatalom megszerzése érdekében.

Még most is jobban örülnének, ha minél kevesebben oltakoznának, ezért tesznek ilyen felháborító nyilatkozatokat. Egyik nap öt áldozata volt a vírusnak, és sajnos egyik elhunyt sem volt beoltva. Ezeket a tényeket mélyen elhallgatják. És azt is, hogy több mint egymillió magyar ember élete, egészsége került biztonságba azáltal, hogy a kínai Sinopharm vakcinát kapta meg.

Gyurcsányék nemcsak a WHO véleményére süketek, hanem a magyar emberek életösztönének meghallására is.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Magyrországon rendezik meg az első európai CPAC-et

Magyrországon rendezik meg az első európai CPAC-et

2022 tavaszán Budapesten fogják megrendezni az európai kontinens első CPAC-jét, azaz Konzervatív Politikai Akció Konferenciáját – jelentette be az esemény házigazdájaként Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója Dan Schneiderrel, az Amerikai Konzervatív Unió (ACU) ügyvezető igazgatójával tartott sajtótájékoztatón, ahol aláírták az erről szóló megállapodást is.

Fake News az áldozat segítés terén, szavaznak a svájciak az LMTQ-törvényről

Fake News az áldozat segítés terén, szavaznak a svájciak az LMTQ-törvényről

Működésbe lépett a balos Fake News hálózat az áldozatsegítés ügye körül. Hétvégén fognak szavazni a svájciak az új LMBTQ-törvényről.

A baloldal mindig bajba kerül, ha igazat próbál mondani

A baloldal mindig bajba kerül, ha igazat próbál mondani

A baloldalnak történelmileg nem erőssége az őszinteség. Tóth Bertalan például az előválasztás lebonyolításának kudarcos indulása kapcsán megpróbált ezen változtatni, de az igazságot feltárni igyekvő szocialista politikust mégis befedni látszik a baloldal hazugságokhoz ragaszkodó hagyományainak vastagon lerakódó guanója.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére