Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A gyurcsányista Lantos Gabriella bűnösnek tarthatja magát

Horváth K. József

2021.07.27. 16:30

Mit érdemel az a bűnös, akinek a záloga a kezemben van? – szól a kedvelt gyerekjáték ismert kérdése. Hogy Lantos Gabriella, az Új Világ Néppárt elnökségi tagja bűnös-e, azt majd eldönti az olvasó.

 

Saját magát valószínűleg annak tarthatja, mert törölte a két napot sem élt Facebook-bejegyzést, amelyben két tizenéves gyerek tragikus balatoni vízbe fulladását használta föl arra, hogy saját politikai pecsenyéjét sütögesse, és természetesen belerúgjon az Orbán-kormányba. Vagyis amit abban állított, az nem állta ki az igazság próbáját. Úgy is lehet mondani, hogy mélységes aljassága a közvélemény felháborodása miatt még saját maga számára is vállalhatatlanná vált, ezért aztán jobbnak látta törölni a posztot, azaz megfutamodni.

Közben sajnos országos ügyet kreált egy 17 és egy 13 éves gyerek tragédiájából. Lantos eldöntötte: a tragédiát megtaposva belecsap a nullás lisztbe. Aztán megadta a balosokra oly jellemzően semmitmondó, de azért gyűlöletet szítani nagyon is akaró választ. Orbánt tette felelőssé, és stadionozott egyet.

A magyar baloldal már csak ilyen, rendre „pozitív” üzenetekkel akar szavazókat toborozni.

Lantos megnyilvánulása többszörös színjáték. A bolsevik vér olyannak az ereiben lüktet, aki egykor szélsőbalos rádióműsornak volt a riportere, amelynek a korabeli ÁVH nyomozó századosa, Ipper Pál volt a főnöke. Eközben egy volt jobboldali személyiség, Pálinkás József szárnyai alatt próbál bizonytalankodó jobboldali szellemiségű szavazókat megtévesztve balra, a Gyurcsány-koalíció bűvkörébe csábítani.

Akárhogy is igyekeznek magukról polgári, azaz jobboldali képet sugallni, ezt senki nem hiszi el nekik. Kormányzóképes polgári alternatíváról beszélnek, amely a foglyul ejtett társadalom kiszabadításán dolgozik. Gyurcsány Ferenc vezetésével. Ha-ha, mondta a bohóc az ismert dalban.

Ahol olyan „értékeket” képviselnek, amelyek két napot sem élnek meg, mert sötétek, aljasok és igaztalanok, amelyekből teljes mértékben kilóg a politikai haszonszerzés lólába, ott komoly morális gondok vannak.

Lantos és az Új Világ Néppárt ezzel a „polgári” mentalitással gond nélkül belesimul a migránspárti, oltásellenes, genderista, LMBTQ-párti Gyurcsány-koalícióba, ahol a legfőbb érték a hatalom, s még véletlenül sem az ember, hogy a gyermekekről ne is beszéljünk.

Lantos Gabriella záloga a kezünkben van. Ez a törölt Facebook-bejegyzéséről készült másolat, amit itt most közzé is teszünk.

Hogy mit érdemel az a bűnös, akinek a záloga a kezünkben van? Kedves olvasó, kérjük, döntse el.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Állítólag Moszkva kész gázt szállítani az épen maradt vezetéken

Oroszország készen áll a gázszállításra a Északi Áramlat-2 vezeték sértetlenül maradt szálán – közölte Alekszandr Novak orosz miniszterelnök-helyettes szerdán a Rosszíja 24 hírtévével.

Hideg télhez meleg ovi

Hideg télhez meleg ovi

Derék berlini honfitársaim szerintem maguk sem tudták, hogy mi hiányzik a német fővárosból. Most viszont vége a találgatásoknak, az izgalmas várakozásnak és a sötétségben kigyúlt egy szivárványszínű fáklya. Berlinben megnyílik az első leszbikus-meleg óvoda.

„Nagy hang, kis képesség”, avagy ki az igazi törpe, Ferenc?

„Nagy hang, kis képesség”, avagy ki az igazi törpe, Ferenc?

Kétségbeejtő Gyurcsány szellemi színvonala. Odáig süllyedt, hogy képtelen megalapozott bírálatot megfogalmazni Orbán Viktorról, ezért alkatával, magasságával kezd el gúnyolódni. Pipiskedéssel, ágaskodással gúnyolódik.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére