Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A gyurcsányista Lantos Gabriella bűnösnek tarthatja magát

Horváth K. József

2021.07.27. 16:30

Mit érdemel az a bűnös, akinek a záloga a kezemben van? – szól a kedvelt gyerekjáték ismert kérdése. Hogy Lantos Gabriella, az Új Világ Néppárt elnökségi tagja bűnös-e, azt majd eldönti az olvasó.

 

Saját magát valószínűleg annak tarthatja, mert törölte a két napot sem élt Facebook-bejegyzést, amelyben két tizenéves gyerek tragikus balatoni vízbe fulladását használta föl arra, hogy saját politikai pecsenyéjét sütögesse, és természetesen belerúgjon az Orbán-kormányba. Vagyis amit abban állított, az nem állta ki az igazság próbáját. Úgy is lehet mondani, hogy mélységes aljassága a közvélemény felháborodása miatt még saját maga számára is vállalhatatlanná vált, ezért aztán jobbnak látta törölni a posztot, azaz megfutamodni.

Közben sajnos országos ügyet kreált egy 17 és egy 13 éves gyerek tragédiájából. Lantos eldöntötte: a tragédiát megtaposva belecsap a nullás lisztbe. Aztán megadta a balosokra oly jellemzően semmitmondó, de azért gyűlöletet szítani nagyon is akaró választ. Orbánt tette felelőssé, és stadionozott egyet.

A magyar baloldal már csak ilyen, rendre „pozitív” üzenetekkel akar szavazókat toborozni.

Lantos megnyilvánulása többszörös színjáték. A bolsevik vér olyannak az ereiben lüktet, aki egykor szélsőbalos rádióműsornak volt a riportere, amelynek a korabeli ÁVH nyomozó századosa, Ipper Pál volt a főnöke. Eközben egy volt jobboldali személyiség, Pálinkás József szárnyai alatt próbál bizonytalankodó jobboldali szellemiségű szavazókat megtévesztve balra, a Gyurcsány-koalíció bűvkörébe csábítani.

Akárhogy is igyekeznek magukról polgári, azaz jobboldali képet sugallni, ezt senki nem hiszi el nekik. Kormányzóképes polgári alternatíváról beszélnek, amely a foglyul ejtett társadalom kiszabadításán dolgozik. Gyurcsány Ferenc vezetésével. Ha-ha, mondta a bohóc az ismert dalban.

Ahol olyan „értékeket” képviselnek, amelyek két napot sem élnek meg, mert sötétek, aljasok és igaztalanok, amelyekből teljes mértékben kilóg a politikai haszonszerzés lólába, ott komoly morális gondok vannak.

Lantos és az Új Világ Néppárt ezzel a „polgári” mentalitással gond nélkül belesimul a migránspárti, oltásellenes, genderista, LMBTQ-párti Gyurcsány-koalícióba, ahol a legfőbb érték a hatalom, s még véletlenül sem az ember, hogy a gyermekekről ne is beszéljünk.

Lantos Gabriella záloga a kezünkben van. Ez a törölt Facebook-bejegyzéséről készült másolat, amit itt most közzé is teszünk.

Hogy mit érdemel az a bűnös, akinek a záloga a kezünkben van? Kedves olvasó, kérjük, döntse el.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Állítólagos emberrablókat akasztottak fel egy darura a tálibok

Állítólagos emberrablókat akasztottak fel egy darura a tálibok

A tálibok a nyugat-afganisztáni Herat városában megöltek négy állítólagos emberrablót, majd felakasztották a holttestüket.

Egyelőre csak fenyegetőznek, később majd lövetnek is

Gyurcsány Ferenc a rendfenntartó szerepében tetszelgett a hétvégén.

Lapít az Európai Bizottság, ha a baloldal jogállamiság-ellenességéről van szó

Lapít az Európai Bizottság, ha a baloldal jogállamiság-ellenességéről van szó

Megkérdeztük a tekintélyes Európai Bizottságot a hazai baloldal jogállamiság-ellenes kijelentéseiről. Eláruljuk: a homokba dugták a fejüket.

Svájcban igent mondtak az azonos neműek házasságára

Svájcban igent mondtak az azonos neműek házasságára

Nem csak Németországban döntöttek fontos kérdésekről.

Gyurcsány jogásza továbbra is lábbal tiporná a jogállamot

Gyurcsány jogásza továbbra is lábbal tiporná a jogállamot

Fleck Zoltán újra szükségesnek látta beszállni abba a vitába – pestiesen szólva néphülyítésbe –, amely arról szól, lehet-e feles többséggel a kétharmados Alaptörvényt módosítani, vagy sem.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Részletes leírás ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére