Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A „függetlenobjektív, szabad” sajtó „utolsó bástyájában” nem hír, hogy a magyar bajnok meccset nyer a BL-ben

Pörge Béla

2019.07.11. 10:37

Pedig az elmúlt egy napban több focis hír is helyet kapott a bevándorláspárti portálon, de valahogy pont ez kimaradt.

A magát a szabad sajtó utolsó bástyájának tartó, szélsőségesen liberális, bevándorláspárti 444-en szerdán helyet kapott egy beharangozó a Fradi BL-meccséről, illetve az is, hogy Milánóban új stadion épül. Csütörtökön reggel már arról is olvashatunk a portálon, hogy Pozsonyban összeverekedtek egymással a Cracovia Krakkó és a Levszki Szófia drukkerei úgy, hogy a városban egyiküknek sem volt meccse. A kétségtelenül szórakoztató hír (aminek szórakoztatási faktorát tovább emeli, hogy a Slovan hazai pályán csak 1–1-et ért el a montenegrói bajnok Sutjeska Niksics ellen) mellett több mint 12 órával a meccs lefújása után még mindig nem olvashatunk arról, hogy a Ferencváros 2–1-re legyőzte az esélyesebb Ludogorec Razgrad együttesét.

Nagyon fájhat nekik egy magyar csapat sikere, a válogatott Eb-selejtezős sikereiről is általában egy-két bekezdésre futja csak a felesen.

Nyilván lehet azon vitatkozni, hogy rivális szurkolóként mennyire örül az ember a Fradi (vagy bármelyik másik klub, lásd tavaly a Vidi) sikerének. Viszont egy magát hírportálnak nevező oldalon – mely láthatóan sokat foglalkozik a focival, azon belül is a magyar focival – igazán illene beszámolni arról, hogy a magyar bajnok győzött a BL első körében.

Azt már csak félve kérdezem meg, hogy ha 3–0-ra nyert volna a Ludogorec, vajon akkor sem született volna cikk a 444-en?

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére