Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A "független" Márki-Zay már a választás másnapján elárulta a szavazóit hûségesküt téve a szoci Botkának

Vincze Viktor Attila

2018.02.28. 15:00

A függetlennek hazudott új hódmezõvásárhelyi polgármesterrõl a megválasztása óta már nemcsak az derült ki, hogy a Jobbik felkérésére indult a polgármesteri hivatalért, de az is, hogy elsõ hivatalos útja a szocik bukott miniszterelnök-jelöltjéhez, Botka László szegedi polgármesterhez vezetett. A Márki-Zay politikai atyjaként viselkedõ Botka László ajándékképpen bejelentette, hogy Hódmezõvásárhely ügyeivel egy külön referens foglalkozik majd Szegeden.

Ahogy arról "örömhírként" az ATV is beszámolt: Hódmezővásárhely új polgármesterének, Márki-Zay Péternek az első hivatalos útja Szegedre vezetett, Botka László szoci polgármesterhez.

Márki-Zay Péter és Botka László a két város közötti együttműködés megerősítéséről, a közös fejlesztési lehetőségekről és az országgyűlési választásokon a kormány leváltásához vezető sikeres stratégiáról is beszéltek. 

Nem utolsósorban pedig bejelentették, hogy Szeged szocialista városvezetése hamarosan ki fog nevezni egy referenst a Hódmezővásárhellyel összefüggő ügyek intézésére.

Ezek szerint Hódmezővásárhely – Márki-Zay által tervezett – sorsa az, hogy a város feladja az önállóságát és hamarosan Szeged része lesz?

Hiába segítette tehát Márki-Zay kampányát személyesen még a Jobbik pártigazgatója is. 

A polgármester-választás előtt még önmagát függetlennek hazudó politikus a voksolás másnapján már egyértelművé tette, hogy kinek is kíván elsősorban politikai hasznot hajtani.

Márki-Zay elment Botka László szegedi irodájába és szégyentelen szolgalelkűséggel fejet hajtott az MSZP előtt.

A Márki-Zay kampányát és megválasztását támogató nem szocialista szavazók (tehát az LMP-t, a Jobbikot, a Momentumot, a DK-t vagy egyetlen pártot sem támogató szavazók) ezek alapján jogosan tehetik fel a kérdést, hogy vajon a "független" polgármesterük miért is áll be a szocik bukott miniszterelnök-jelöltje mögé.

Persze izgalmas lenne megtudni a minden jel szerint megvezetett Jobbik és Jobbik-szimpatizánsok véleményét arról, hogy Márki-Zay miért is állt be – rútul elárulva a radikális jobbereket – végül a szocikhoz.

Pedig a Jobbik szerint Márki-Zay nemcsak az ő felfedezettjük volt, de az új polgármester ráadásul még nagyrészt a Jobbik pártapparátusának erőteljes kampányolásának is köszönhette a győzelmét. 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére