Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A férfi WC-ben bújt el Karácsony Gergely, hogy ne kelljen válaszolnia a Hír TV kérdéseire | VIDEÓ

Horváth Tamás

2019.09.30. 16:51

Szokatlan módját választotta a megfutamodásnak az ellenzéki főpolgármester-jelölt.

Szinte nem telik el úgy nap, hogy a Tarlós István székére ácsingózó fővárosi bohóctriumvirátus egyik tagja ne égetné szénné önmagát, vagy valamely ellenzéki jelölttársát.

Karácsony Gergely, Zugló bukott polgármestere a mai napon egyszer már megkapta a magáét, amikor is vetélytársa, Puzsér Róbert kritikus és hivatásos üvöltöző a Facebookon szólította fel, hogy lépjen vissza. Ez a szép hétfői nap ennyivel azonban még nem ért véget Karácsonynak, az alkalmatlanság iskolapéldájának számító politikus a Hír TV kérdései elől egész egyszerűen

a mellékhelyiségbe menekült.

A Hír TV riportere egyébként arra lett volna kíváncsi, hogy a Párbeszéd ülésein gyakorta beszélnek-e úgy a szocialistákról, mint ahogyan az Karácsony kiszivárgott őszödi beszédében hallható, illetve hogy nincs-e ellentmondás a felvétel készültének helye és ideje körül.

Karácsony Gergely azonban válasz helyett inkább a férfi WC-ben bújt el, ahova természetesen már nem követték a kamerák.

Az ellenzéki bohóctriumvirátus legtutyimutyibb mama kedvence korábban azt állította, hogy a múlt héten kiszivárgott hangfelvétel egy magánbeszélgetés volt. Ezzel ellentétben párttársa, Szabó Tímea arról beszélt a hétvégén, hogy valaki lehallgatta a Képviselői Irodaházban tartott elnökségi üléseket.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére