Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A feministák Valentin-napon is folytatják a harcot a férfiak ellen

Vincze Viktor Attila

2018.02.14. 17:18

A feminizmus szerint a Valentin-nap csupán a patriarchális kapitalizmus üres rítusa. A feminácik szerint ráadásul a Valentin-napnak még az is a célja, hogy megalázza az egyedülállókat és mindazokat, akik nem felelnek meg a hagyományos társadalmak heteronormatív, monogám elvárásainak. Ezért az ideológiailag megfelelõen képzett harcos feministák speciális üdvözlõlapokkal küzdenek a Valentin-nap (szelleme) ellen.

A feminizmus feminácizmusba hajló radikális irányzatainak aktivistái a permanens forradalom soha nem szűnő tüzében égnek a nyugati világ jóléti társadalmaiban. 

Az ultraliberális baloldali, nőjogi harc folyamatosan az egyik első számú kérdésként jelenik meg a szabad világ – többségében balliberális tulajdonosok kezében levő – sajtójában.

Ennek megfelelően divatos dolog az önmagukat up to date-nek tartó, úgymond felvilágosult feminista körökben Valentin-napon kifejezetten feminista üdvözlőkártyák elküldésével megemlékezni a férfiak és nők között mára már elavultnak számító olyan interakciókról, mint a szerelem és szeretet.

A feminizmus mára már tagadhatatlanul egy heterofób, azaz a férfi-nő kapcsolatokat ellenző, illetve üldöző, valamint férfiellenes, azaz egy, a férfiakat lenéző és üldöző politikai és világnézeti eszmerendszerré, globális mozgalommá vált az ultraradikális balliberális női aktivisták körében. 

A fejlett nyugati világ haladó gondolatait követő feministái számára nem megkerülhető a feminizmus alapvetése, miszerint férfiakra egyáltalán nincs is szüksége sem a nőknek, sem a világnak. 

Mi a közös az iszlámban és a feminizmusban? Hát az, hogy mind a kettő gyűlöli és elítéli a Valentin-nap ünnepét. Pakisztán például idén már vallási okokból betiltotta a Valentin-nap megünneplését.
Egy nő férfi nélkül olyan, mint egy hal kerékpár nélkül:

Az igazán elkötelezett feminista a szerelmét és a születésszabályozást egyformán szereti:

A feministákat nem érdeklik a virágok, csak az, hogy szétzúzhassák a patriarchizmust, azaz a "férfiak nők feletti uralmát":

Egy öntudatos feminista szerint a Valentin-nap nem más, mint egy kihalófélben lévő gendernorma, amellyel ma már nem lehet megvásárolni sem a nőket, sem a megbocsátásukat.

Aki egy öntudatos feminista nőt akar szeretni, annak ajánlott ilyen üzenetet küldenie:

Légy az enyém! Vagy ne. Legyél önmagad. Én értéknek tartom, hogy függetlenek vagyunk a kölcsönös beleegyezésen nyugvó  kapcsolatunkban:

Az igazán kifinomult és ideológiailag kellően képzett feministák ma már interszekcionális feministák:

Az interszekcionális feminizmus egyébként gyakorlatilag azt mondja ki, hogy a nőknek igazából közös az érdekük más elnyomott csoportokkal (LMBTQ..., fekete/sötét bőrű emberek, nemzetiségi/etnikai kisebbségek, a szegénységben élők, a hajléktalan emberek, a munkásosztály, a fogyatékossággal élő személyek és így tovább). Azon túl pedig, hogy közös az érdekük, ráadásul még az is igaz, hogy egy személyt több dimenzió mentén is sújthat elnyomás. Egy színes bőrű magyar transznőt nyilvánvalóan más jellegű diszkrimináció sújt, mint egy fehér bőrszínű magyar, mozgássérült nőt. Ami közös a két helyzetben, hogy az elnyomás forrása ugyanaz a társadalmi rendszer, azaz a gonosz és aljas férfidominanciát megteremtő és fenntartó patriarchátus.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére