Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A fake news gyártó riporteréről hírhedt Spiegel Orbán Viktort támadja

Pörge Béla

2019.04.15. 12:08

A német média szellemi mélyrepülése egy újabb állomáshoz érkezett. A Spiegel Orbán Viktort "szélsõjobboldali összeesküvés-elméletek" terjesztésével vádolja, mert a magyar kormányfõ fel meri hívni a figyelmet Brüsszel migránspárti politikájának veszélyeire. A dolog pikantériája, hogy pont az a Spiegel kéri számon a miniszterelnököt, melynek sztárriportere nemrég azzal bukott le, hogy cikkeibõl egy szó sem igaz.

A német média hiteltelensége nem ismer határokat. Nemrég a német köztévé egyik műsorában gyalázták hazánkat, valamint antiszemitizmussal vádolták a magyar kormányt, holott zsidóellenesség tekintetében jobban tennék, ha meg sem szólalnának. A kölni erőszakot elhallgatták, a chemnitzi eset kapcsán pedig összevissza hazudoztak.

A magát a hitelesség és a mértéktartás szobraként beállító Der Spiegel közölt egy cikket, melyben összeesküvés-elméletnek nevezték a migránskártyák és a migránsvízum ügyét, a Fidesz EP-kampányát pedig szélsőjobboldali terroristák szólamaihoz hasonlították.

Ismert: a migránsvízum bevezetését példátlan módon szavaztatták meg az EP-vel (saját jogszabályaikat is megszegve) a bevándorláspárti képviselők.

A bevándorláspártiságból jelesre vizsgázó Spiegel szerint a migránsinvázió egyáltalán nem jelent civilizációs konfliktust, de hát mit is várhatnánk a Willkommenskulturt sulykoló Spiegeltől? A lap arra már nem tér ki, hogy 2015 óta óriási mértékben növekedett az antiszemita indíttatású támadások száma a migránsokat befogadó országokban, ahogy a megnövekedett terrorveszélyt sem taglalják, ők kizárólag Orbán Viktor gyalázásával vannak elfoglalva.

A cikk kitér a miniszterelnök bevándorlás megállítását célzó hét pontjára is, de a valóság ennek kapcsán sem zavarja meg őket. A lap megkereste Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárt is, aki elmondta, hogy a nyugati sajtó kilenc éve folytat dezinformációs hadjáratot hazánk ellen.

OLVASTAD MÁR?

KOMMENTEK BETÖLTÉSE
Nincs szükség az UEFA kampányaira a sportszerű szurkoláshoz

Nincs szükség az UEFA kampányaira a sportszerű szurkoláshoz

Az NB III. arra is jó példa, hogy miért nincs szükség az UEFA sok hülyeségére, főleg, hogy a szövetségnél sem veszik komolyan a kampányok üzeneteit. Pörge szurkol, sokadik rész!

Puskás-díj: Zsóri Dániel ollózós gólja bekerült a tíz legszebb találat közé

A jelöltekre szeptember elsején éjfélig lehet szavazni a FIFA oldalán.

Harminc éve nyílt meg a vasfüggöny: retró képek a Páneurópai Piknikről

Harminc éve nyílt meg a vasfüggöny: retró képek a Páneurópai Piknikről

Több mint kétszáz NDK-beli állampolgár rohant át magyar területről Ausztriába a Sopron és Szentmargitbánya (St. Margarethen) közti földúton, ahol a rendezvény idejére megnyitották a határt. Több ezer magyar és osztrák találkozott az első alkalommal megtartott nemzetközi rendezvényen: a Páneurópai Pikniken, melyet Sopron közelében rendezett meg a Páneurópai Mozgalom és a Magyar Demokrata Fórum.

Orbán-Merkel találkozó: Közép-Európa súlya az európai döntéshozatalban folyamatosan nőni fog

Orbán-Merkel találkozó: Közép-Európa súlya az európai döntéshozatalban folyamatosan nőni fog

A magyar-német gazdasági kapcsolatok erősítésének szükségességéről is beszélt Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Sopronban, miután tárgyalt Angela Merkel német kancellárral.

Ökumenikus istentiszteletet tartottak a Páneurópai Piknik harmincadik évfordulóján

Ökumenikus istentiszteletet tartottak hétfőn, a Páneurópai Piknik harmincadik évfordulója alkalmából a soproni Evangélikus templomban Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Angela Merkel német kancellár részvételével.

Merkel megköszönte Magyarországnak a német egyesítéshez való hozzájárulást

Merkel megköszönte Magyarországnak a német egyesítéshez való hozzájárulást

Angela Merkel Sopronban, a Páneurópai Piknik harmincadik évfordulójának alkalmából tartott istentiszteleten beszélt erről.

Orbán: „Ha hiszünk benne, Európa erős, gazdag otthona marad az európai népeknek”

Orbán: „Ha hiszünk benne, Európa erős, gazdag otthona marad az európai népeknek”

Mindig is tudtuk, a kettészakítottság idején is, hogy csak egy Európa van – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából tartott ökumenikus istentiszteleten hétfőn, Sopronban.

Így fogadta Orbán Viktor a német kancellárt

Orbán Viktor kormányfő a Páneurópai Piknik 30. évfordulója alkalmából fogadta Sopronban Angela Merkel német kancellárt.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
A 888.hu a kényelmesebb böngészés érdekében cookie-kat használ. Adatvédelmi tájékoztató ELFOGADOM
Vissza az oldal tetejére